Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Wil jij ook ouderwets (h)eerlijk vlees eten?

Van rund, kip tot varken en direct van de boer.

 • Direct van de boer, bij u thuis bezorgd (Ook ’s avonds)
 • Een eerlijke prijs voor u én voor de boer
 • Honderden tevreden klanten met een gem. waardering van 9.6
 • Net zo voordelig als in de supermarkt

    Bekijk het volledige aanbod    
SamenEenKoeKopen was reeds te zien in uitgaven van:

Nieuw!!
Nu ook (h)eerlijk Rund-, varkens en kippenvlees apart bestellen

read-on

Vleessoorten

Vlees en Wijn: een geweldig duo.

Wist u dat er in Twente ook wijnvelden zijn?
Wijngaard Hof van Twente, inderdaad een échte Wijnboer uit onze regio.

Deze 20 jaar oude wijngaard staat internationaal bekend om kwalitatief hoogstaande wijnen van eigen ‘Twentse’ grond. Wij zijn echt blij met onze samenwerking.

Bekijk ons (H)eerlijke wijn assortiment en bestel een flesje wijn bij uw vlees.

‘Ie könt de leefde preuven in het glas’
Herman Finkers

Overeenkomstige belangen

Zoals u weet streven wij o.a. naar een eerlijke prijs voor u én voor de boer, dit komt 100% overeen met de missie van fairtrade:

"Streven naar een beter leven voor de mensen met wie we samenwerken"

Geef de boer een gezicht

Weten van welke boer de ingrediënten komen die u als vanzelfsprekend in uw gerechten gebruikt. Waar komt de rijst in uw maaltijd precies vandaan, wie heeft er zo hard voor gewerkt en hoe?

100 % traceerbaarheid, daar zijn wij een groot voorstander van, neem ons vlees dat komt direct van de boer bij u op het bord. U zou niet anders willen.

Hoe mooi zou het zijn dat u van de ingrediënten die u dagelijks gebruikt ook de afkomst kent. Fairtrade Original maakt dit mogelijk. Zij zorgen ervoor dat zij de boer die het verbouwd persoonlijk kennen, dat hij of zij een eerlijke prijs ontvangt. Fairtrade probeert betere kansen te creëren door de boeren te leren samen te werken. Prachtig werk!

Zo doet Fairtrade Original dat

 • Het lokaal verbouwen, bereiden en verpakken van producten, dat is het grote doel
 • Fairtrade Original zoekt eerst lokale partners
 • Zij helpen met het ontwikkelen van de recepturen, vaak oude familie
 • recepten
 • Productie in land van herkomst
 • Het verbouwen van kruiden en specerijen gebeurd in een collectief
 • Samen staan de boeren sterk
 • Waar mogelijk wordt biologische teelt geleerd
 • Alle producten zijn lokaal verbouwd maar ook bereid en verpakt

Hun Curry, onze Curry en nu eenvoudig bij u thuis geleverd!

Ontmoet Khun Orapin

 • Woonplaats: Sisaket Thailand
 • Familie: drie volwassen zonen en haar man Sukon
 • Werk: peperboerin en kokkin bij dorpsceremonies en feesten

Het ochtendlicht schijnt in een schuine baan de keuken in. Khun Orapin snijdt zorgvuldig de ingrediënten voor de avondcurry. “Het geheim van een goede curry  is de tijd nemen om alle smaken aan elkaar te laten wennen”, zegt ze. “Ik kook op gevoel….  en mijn gevoel zegt dat er altijd veel verse chilipepers in mogen.”De (H)eerlijkste kaas

De kaas VanOnzeBoer wordt nog steeds volgens ambachtelijke traditie en van eigen melk gemaakt. Zo weet u precies waar alle ingrediënten van de kaas en de kaas op zich vandaan komt.

De lekkerste kaas komt van koeien die de hele dag gras kunnen eten.

Inmiddels hebben wij een prachtig assortiment. Zo is er natuurlijk de Goudse, Leidse en Maasdammer van jong tot oud brokkel. Maar kunt u ook een keuze maken uit de overheerlijke kruidenkazen. Niet alleen de standaard kazen als brandnetel en komijn maar wat dacht u van lavendel, olijf of fenegriek.

Allemaal even lekker.... Als u van kaas houdt natuurlijk.

Jonge Kaas
Jonge Kaas
Het product Jonge Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Jonge Kaas is 4 tot 6 weken gerijpt. Doordat rauwe melk met een hoog vetgehalte wordt gebruikt, heeft het, afhankelijk van het seizoen, een minimaal vetpercentage van 48% en zijn de kazen zacht romig van smaak.

Wist u dat Jonge kazen vaak minder vet zijn dat oudere kazen. Deze boeren Jonge Kaas is op de boerderij volgens ambachtelijke traditie gemaakt en van rauwe melk.
€ 6.83
 
Jong Belegen Kaas
Jong Belegen Kaas
Het product Jong Belegen Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Jong Belegen Kaas is 8 tot 10 weken gerijpt. Het is de échte Hollandse Kaas, waar Nederland zo bekend om staat. Ideaal voor op de boterham of 'kaas uit het vuistje'. Deze boeren Jong Belegen Kaas is op de boerderij volgens ambachtelijke traditie gemaakt en van rauwe melk.
€ 6.83
 
Belegen Kaas
Belegen Kaas
Het product Belegen Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze boeren belegen kaas heeft een minimale rijpingstijd van 4 maanden gehad. Hierdoor is de smaak sterker dan die van Jong belegen of jonge kaas, maar nog niet zo sterk als die van de oude boeren kaas. De smaak is (H)eerlijk, vol en romig. Deze boeren belegen kaas is op de boerderij volgens ambachtelijke traditie gemaakt en van rauwe melk.
€ 6.97
 
Extra Belegen Kaas
Extra Belegen Kaas
Het product Extra Belegen Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze extra belegen Boerenkaas heeft 8 maanden de tijd gekregen om te rijpen. Hierdoor heeft deze kaas een lekkere pikante smaakt ontwikkeld zonder zijn natuurlijke romigheid te verliezen. Een absolute aanrader voor de kaasliefhebber die eens wat stevigers op zijn of haar boterham wil. Ook zeer favoriet bij een goed glas port of rode wijn. Extra belegen Boerenkaas is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 7.18
 
Oude Kaas
Oude Kaas
Het product Oude Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Oude Boeren Kaas is een prachtige oude dame onder de kazen, bijna 1 jaar gerijpt. Een oude kass moet tussen de 10/12 maanden rijpen voordat hij ´oud´genoemd mag worden. Deze oude kaas heeft een robuuste, volle smaak, met een extra randje dankzij de heerlijke zoutkristallen. Deze Oude Boeren Kaas is gemaakt op de boerderij volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk
€ 7.67
 
Fenegriek Kaas
Fenegriek Kaas
Het product Fenegriek Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze boeren Fenegriekkaas ontleent zijn naam aan het fenegriekzaad dat tijdens de rijpingsperiode aan de kaas wordt toegevoegd. Dit geeft de kaas een kruidige, walnoot-achtige smaak. Fenegriek wordt al sinds het Oude Egypte gebruikt om zijn geneeskrachtige eigenschappen en is in Azië onderdeel van kruidenmixen voor curries. Boeren Fenegriekkaas is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 6.97
 
Mosterd Kaas
Mosterd Kaas
Het product Mosterd Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Mosterd Kaas is verrijkt met hele mosterdzaadjes en krijgt zo een lekkere mosterdsmaak. Erg lekker op een kaasplankje! Het zachte en milde karakter van de jong belegen boeren kaas gaat goed samen met de zurige en pittige smaak van de mosterdzaadjes. Boeren Mosterd Kaas is gemaakt op de boerderij volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.mosterd kaas
€ 7.32
 
Knoflook-ui Kaas
Knoflook-ui Kaas
Het product Knoflook-ui Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Knoflook-ui Kaas is een verrassend smaakvolle variant van de Goudse boeren kaas en rijkelijk gevuld met een knoflook-ui melange. Bij het aansnijden van de kaas komt de heerlijke geur van de knoflook je al tegemoet. Onze knoflookkaas is een jong belegen. Boeren Knoflook-ui Kaas is gemaakt op de boerderij volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 6.97
 
Komijne Kaas
Komijne Kaas
Het product Komijne Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren jonge Komijnekaas biedt een heerlijk subtiele smaak. Doordat het een vetgehalte van 48+ behoudt de kaas zijn zachtere structuur en blijft deze makkelijk te snijden. De komijn is tijdens maken van de kaas door de wrongel geroerd, zodat deze heerlijke milde smaak overal in de kaas te vinden is. De kaas is 6 weken natuur gerijpt. Een lekkere kaas van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met een romig van karakter en mild van smaak. Deze Boerenkaas is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 6.97
 
Komijne Kaas Belegen
Komijne Kaas Belegen
Het product Komijne Kaas Belegen is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren belegen Komijnekaas biedt een heerlijk subtiele smaak. Doordat het een vetgehalte van 48+ behoudt de kaas zijn zachtere structuur en blijft deze makkelijk te snijden. De komijn is tijdens maken van de kaas door de wrongel geroerd, zodat deze heerlijke milde smaak overal in de kaas te vinden is. De kaas is 6 weken natuur gerijpt. Een lekkere kaas van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met een romig van karakter en mild van smaak. Deze Boerenkaas is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 7.32
 
Bieslook Kaas
Bieslook Kaas
Het product Bieslook Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Bieslookkaas is een jong belegen boeren kaas rijkelijk gevuld met een melange van bieslook. De bieslook geeft aan deze (H)eerlijke jong belegen kaas een frisse kruidensmaak. Boeren Bieslookkaas is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 6.97
 
Daslook Kaas
Daslook Kaas
Het product Daslook Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze boeren Daslookkaas is een wonderlijke Boerenkaas met een wonderlijk kruidje, een beschermde plant met veel medicinale eigenschappen die veel weg heeft van de eigenschappen van knoflook/ui/bieslook/prei. De volle smaak van deze boerenkaas past geweldig met de smaakcombinatie van knoflook, bieslook, ui. Boeren Daslookkaas is gemaakt op de boerderij volgens ambachtelijk traditie en van verse rauwe melk.
€ 6.97
 
Groene Pesto Kaas
Groene Pesto Kaas
Het product Groene Pesto Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Met deze Boeren Groene Pesto Kaas haalt u de Mediterrane keuken in huis. Groen van kleur dus erg leuk op een kaasplankje! Wist u dat de naam pesto afkomstig is van de bereidingswijze? De kruiden en andere ingrediënten werden oorspronkelijk namelijk met een houten pestellu in een vijzel fijngemalen.Deze Boerenkaas met groene pesto is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 6.97
 
Pesto Kaas
Pesto Kaas
Het product Pesto Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Met deze Boeren Pesto Kaas haalt u de Mediterrane keuken in huis.Erg lekker op een kaasplankje! Wist u dat de naam pesto afkomstig is van de bereidingswijze? De kruiden en andere ingrediënten werden oorspronkelijk namelijk met een houten pestellu in een vijzel fijngemalen.Deze Boerenkaas met pesto is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 6.97
 
Italiaanse Kruiden Kaas
Italiaanse Kruiden Kaas
Het product Italiaanse Kruiden Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Italiaanse kruidenkaas zit boordevol ingrediënten die gebaseerd zijn vanuit het Italiaanse cultuur. Zo bevat deze Boerenkaas gedroogde tomaat, knoflook en olijven. Bent u een liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan is deze boerenkaas met Italiaanse kruiden een aanrader. Boeren Italiaanse kruidenkaas is op de boerderij volgens ambachtelijke traditie en van verse melk gemaakt.
€ 6.97
 
Brandnetel Kaas
Brandnetel Kaas
Het product Brandnetel Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Brandnetelkaas is een kaas waaraan een melange van Brandnetel is toegevoegd. Na een rijpingsperiode van 6 weken, dit heeft deze kaas niet alleen een (h)eerlijke volle smaak maar het zachte karakter van deze jonge kaas gaat goed samen met het kruidige en frisse karakter van brandnetel. Boeren Brandnetelkaas is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 6.97
 
Honingklaver Kaas
Honingklaver Kaas
Het product Honingklaver Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze boeren Honing-Klaver heeft een unieke milde kruidige smaak, een 'kruidig zoetje'. Het is een fijne subtiele nootachtige smaak met een vleugje honing. Lekker om een te proberen. De Boeren Honing-Klaver kaas is op de boerderij gemaakt volgens ambachtelijke traditie en van verse rauwe melk.
€ 7.18
 
Peper Kaas
Peper Kaas
Het product Peper Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Peper Kaas is pittige (minimaal belegen) kaas met rode en zwarte pepers. Houdt u van scherp, maar niet te scherp? Dan is deze peper kaas een goede keuze. Vol van smaak, maar niet dat uw hele tong in brand staat. Een perfect kaasje voor bij de borrel dus. Deze Boeren Peper Kaas is gemaakt op de boerderij volgens ambachtelijk traditie en van verse rauwe melk.
€ 7.32
 
Kruidnagel Komijne Kaas
Kruidnagel Komijne Kaas
Het product Kruidnagel Komijne Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Kruidnagel komijne kaas-lang
€ 6.97
 
Boeren gatenkaas
Boeren gatenkaas
Het product Boeren gatenkaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
€ 6.49
 
Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2401 stemmen