Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Wil jij ook ouderwets (h)eerlijk vlees eten?

Van rund, kip tot varken en direct van de boer.

  • Direct van de boer, bij u thuis bezorgd (Ook ’s avonds)
  • Een eerlijke prijs voor u én voor de boer
  • Honderden tevreden klanten met een gem. waardering van 9.6
  • Net zo voordelig als in de supermarkt

    Bekijk het volledige aanbod    
SamenEenKoeKopen was reeds te zien in uitgaven van:

Nieuw!!
Nu ook (h)eerlijk Rund-, varkens en kippenvlees apart bestellen

read-on

Vleessoorten

Vlees en Wijn: een geweldig duo.

Wist u dat er in Twente ook wijnvelden zijn?
Wijngaard Hof van Twente, inderdaad een échte Wijnboer uit onze regio.

Deze 20 jaar oude wijngaard staat internationaal bekend om kwalitatief hoogstaande wijnen van eigen ‘Twentse’ grond. Wij zijn echt blij met onze samenwerking.

Bekijk ons (H)eerlijke wijn assortiment en bestel een flesje wijn bij uw vlees.

‘Ie könt de leefde preuven in het glas’
Herman Finkers

Overeenkomstige belangen

Zoals u weet streven wij o.a. naar een eerlijke prijs voor u én voor de boer, dit komt 100% overeen met de missie van fairtrade:

"Streven naar een beter leven voor de mensen met wie we samenwerken"

Geef de boer een gezicht

Weten van welke boer de ingrediënten komen die u als vanzelfsprekend in uw gerechten gebruikt. Waar komt de rijst in uw maaltijd precies vandaan, wie heeft er zo hard voor gewerkt en hoe?

100 % traceerbaarheid, daar zijn wij een groot voorstander van, neem ons vlees dat komt direct van de boer bij u op het bord. U zou niet anders willen.

Hoe mooi zou het zijn dat u van de ingrediënten die u dagelijks gebruikt ook de afkomst kent. Fairtrade Original maakt dit mogelijk. Zij zorgen ervoor dat zij de boer die het verbouwd persoonlijk kennen, dat hij of zij een eerlijke prijs ontvangt. Fairtrade probeert betere kansen te creëren door de boeren te leren samen te werken. Prachtig werk!

Zo doet Fairtrade Original dat

  • Het lokaal verbouwen, bereiden en verpakken van producten, dat is het grote doel
  • Fairtrade Original zoekt eerst lokale partners
  • Zij helpen met het ontwikkelen van de recepturen, vaak oude familie
  • recepten
  • Productie in land van herkomst
  • Het verbouwen van kruiden en specerijen gebeurd in een collectief
  • Samen staan de boeren sterk
  • Waar mogelijk wordt biologische teelt geleerd
  • Alle producten zijn lokaal verbouwd maar ook bereid en verpakt

Hun Curry, onze Curry en nu eenvoudig bij u thuis geleverd!

Ontmoet Khun Orapin

  • Woonplaats: Sisaket Thailand
  • Familie: drie volwassen zonen en haar man Sukon
  • Werk: peperboerin en kokkin bij dorpsceremonies en feesten

Het ochtendlicht schijnt in een schuine baan de keuken in. Khun Orapin snijdt zorgvuldig de ingrediënten voor de avondcurry. “Het geheim van een goede curry  is de tijd nemen om alle smaken aan elkaar te laten wennen”, zegt ze. “Ik kook op gevoel….  en mijn gevoel zegt dat er altijd veel verse chilipepers in mogen.”



Ambachtelijke vleeswaren gemaakt met passie

Onze vleeswaren worden op een ambachtelijke manier door onze eigen slager gemaakt. Als vanzelfsprekend wordt er gebruik gemaakt van de beste kwaliteit. Lekker vers, mals en vol van smaak. Ouderwetse kwaliteit die u van ons gewend bent.

Onze vleeswaren worden verpakt onder een beschermende atmosfeer waardoor de houdbaarheid wordt verlengd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van deze (H)eerlijke vleeswaren.

Achterham gerookt
Achterham gerookt
Het product Achterham gerookt is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Een heerlijke klassieke achter ham is licht gerookt en mild gezouten.
Een mooie sappige ham lekker op brood of bij de asperges.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 3.25
 
Achterham gegrild
Achterham gegrild
Het product Achterham gegrild is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze gegrilde ham wordt dor onze slager na het koken heerlijk gegrild. Het resultaat is een ham specialiteit waar je echt van kan genieten.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 3.25
 
Coppa di Parma
Coppa di Parma
Het product Coppa di Parma is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
De Coppa di Parma is ambachtelijk gemaakt van vlees van de varkensschouder en hals. Wanneer de buitenvarkens wat vetter zijn is dat voor deze ham uitstekend. Nadat de ham hand gebonden is, volgt er een lange rijpingsperiode. Het heeft een zachte en zoete smaak. Coppa di Parma is meer doorregen en daardoor zacht van smaak en structuur. Heerlijk op; Italiaanse wijze gekruid.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 3.95
 
Salami truffel
Salami truffel
Het product Salami truffel is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Echt een delicatesse, truffel salami gemaakt van varkensvlees. Aan het varkensvlees zijn verse kruiden, specerijen en kleine stukjes zwarte truffels toegevoegd. Er wordt dus geen van artificiële truffelsmaak toegevoegd aan deze worst.
Deze ambachtelijk gemaakte salami is zacht van textuur en mild van smaak, waarbij de truffelsmaak mooi tot zijn recht komt. Wit wijntje of een koud biertje erbij en genieten maar.


Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 5.75
 
Peper salami
Peper salami
Het product Peper salami is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Al onze vleeswaren zijn ambachtelijk gemaakt, Onze ambachtelijk gemaakte peper salami is een echte smaaksensatie, heerlijk.
Salami wordt gemaakt van het vlees dat afkomstig is van de billen, nek en de buik van het buitenvarken. Onze slager maakt het vlees op smaak met zoete chili peper en zwarte peperkorrels. Nadat het vlees is fijngehakt, vermengd met de chili, de peperkorrels en het zeezout moet het mengsel 10 uur rusten en wordt het mengsel in de natuurlijke darm gestopt. Heerlijk op je huisgemaakte pizza, op brood of bij de borrel.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 2.55
 
Boterhamworst
Boterhamworst
Het product Boterhamworst is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Dit is nu een traditioneel gemaakt boterhamworst. Gemaakt volgens familie receptuur van opa op vader en zoon. Heerlijk op brood maar ook met het bekende augurkje.

Ingrediënten: varkensvlees, rundvlees, water, emulgator, koriander, peper, nootmuskaat, gember, gefermenteerde rijst, foelie.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 2.05
 
Gebraden gehakt
Gebraden gehakt
Het product Gebraden gehakt is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Uw eigen gebraden gehakt maken is natuurlijk nog niet zo heel moeilijk, maar om deze door onze slager gemaakte smaak van de gebraden gehakt te evenaren, dat wordt een hele klus.
Ieder zijn vak!


Ingrediënten: varkensvlees, peper, emulgator, nootmuskaat, koriander, cardamon, foelie, gember, antioxidant

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 2.85
 
Knakworst
Knakworst
Het product Knakworst is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Ambachtelijk gemaakte knakworst, Natuurlijk is deze niet te vergelijken met de
€ 6.90
 
Gerookte runder lende
Gerookte runder lende
Het product Gerookte runder lende is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Overheerlijke zachte rundelende, lekker gekruid en licht gerookt. Heerlijk op de boterham/broodje, verrassend borrelhapje (kwart eitje inrollen in lende) maar zeker goed te gebruiken als carpaccio

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 4.45
 
Gebraden runder rollade
Gebraden runder rollade
Het product Gebraden runder rollade is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
De rollade wordt gemaakt van de magere vleesdelen van de runderborst, de binnenkant van het vlees wordt met een eigen melange van kruiden gekruid. Heerlijk als broodbeleg.

Ingrediënten: rundvlees, zout, peper, kruidnagel, koriander, nootmuskaat, gember

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 2.95
 
Rookvlees
Rookvlees
Het product Rookvlees is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Een prachtig ambachtelijke vleeswaar, waar passie en tijd aan is gegeven. Dit rookvlees wordt gemaakt van de dikke bil, en wel van de rosbief. Het vlees wordt gepekeld met zeezout vandaar de licht gezouten smaak. Dit proces duur een aantal weken daarna wordt het vlees gerookt in een speciale rookkast, en aan de lucht gedroogd. U kan zich voorstellen dat dit een zeer smaakvol stukje broodbeleg oplevert. Ook lekker bij de borrel met een ingerold eitje.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 3.85
 
Gerookte ribeye
Gerookte ribeye
Het product Gerookte ribeye is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Misschien wel het mooiste stuk van de runderrib, de rib-eye. Dit deel vindt je tussen de dunne lende en het ribstuk in de rug van het rund. Het stuk vlees wordt in onze slagerij schoongemaakt zodat er geen harde zenen, vellen en overtollig vet meer aanwezig is. Vervolgens wordt de rib-eye ingestreken met zout en kruiden en gegaard in de steamer.

Heerlijk te gebruiken als broodbeleg of op buffetten en als koud onderdeel van een warme maaltijd.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 4.95
 
Ossenworst gerookt
Ossenworst gerookt
Het product Ossenworst gerookt is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
EXCUUS FOTO VOLG BINNENKORT

Onze slager maakt ossenworst van mager rundvlees. Het rundvlees wordt met draaiende schijven gehakt, de grove structuur, vervolgens gekruid met een eigen kruidenmelange. De ossenworst die zo ontstaat zorgt voor een zachte maar snijdbare worst met een iets pittige smaak.

Doordat de worst is gerijpt is deze iets donkerder van kleur. Ossenworst heeft een zuivere smaak en fluwelige structuur met vertrouwde tonen van peper en nootmuskaat. Het is zacht en stevig tegelijk.

Ingrediënten: Rundvlees,peper,gember,dextrose, aardappelzetmeel,plantaardig vet, natuurlijk aroma,gemengde kruiden en specerijen

Allergenen: glutamaat,koriander,selderij,mosterd

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 5.90
 
Katenspek
Katenspek
Het product Katenspek is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Katenspek is gekookt en daarna gerookt doorregen spek uit de buikstreek van een varken. De naam katenspek verwijst naar de katen waarin het spek te drogen werd gehangen.
€ 2.10
 
Gebraden varkensrollade
Gebraden varkensrollade
Het product Gebraden varkensrollade is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Varkensrollade wordt beschouwd als een wat luxer artikel doordat het een zorgvuldige bereiding heeft ondergaan en afkomstig is van de vaste delen van het dier. Het heeft een sappige en vlezige smaak en heeft daarom voldoende aan een vrij neutraal kruidenpallet, bestaande uit bijvoorbeeld kruidnagel.


Allergenen: selderij, koriander, glutamaat,
€ 2.50
 
Kipfilet rollade tuinkruiden
Kipfilet rollade tuinkruiden
Het product Kipfilet rollade tuinkruiden is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
EXCUUS FOTO VOLG BINNENKORT

Kipfilet wordt veel gegeten als boterhambeleg. Kipfilet met dragon is wellicht eens een smaakvolle keuze. Kipfilet in combinatie met de verfijnde licht peperige en anijsachtige smaak van dragon maakt deze vleeswaren tot een smaakvolle veelgemaakte keuze.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 2.55
 
Zure zult
Zure zult
Het product Zure zult is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
gemaakt van bovenste delen van een varkenspoten en varkenskoppen met een zuurtje van augurk

Ingrediënten: varkensvlees, water, augurk, gelatine, koriander, peper, nootmuskaat, gember, foelie.

Allergenen: koriander
€ 1.90
 
Corned beef
Corned beef
Het product Corned beef is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Heerlijk gekruid rundvlees gegaard in bouillon

Ingrediënten: rundvlees, zout, peper, koriander, laurier, gelatine
€ 2.10
 
Porchetta
Porchetta
Het product Porchetta is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Porchetta is een traditioneel Italiaans recept. Het wordt gemaakt van een mooi stuk buikspek met zwoerd. Een van de lekkerste stukken van het varkens. Doordat bij het garen de buitenkant bestaat uit zwoerd en vel vormt dit een lekker knapperig korstje. Het is wel een van de lekkerste rollade, al komt het van origine uit Italië.
€ 2.90
 
Snijworst
Snijworst
Het product Snijworst is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Wat is nou het verschil tussen de hedendaagse salami, cervelaat en snijworst? Van het ene gaat uw adem wel ruiken, de andere niet Aan salami wordt namelijk altijd knoflook toegevoegd, terwijl cervelaat en snijworst enkel gekruid wordt met peper en zout. Dit is het voornaamste verschil tussen de zo gelijk ogende worsten.

Deze ambachtelijk snijworst wordt eerst gerookt op beukenhout vandaar zijn milde smaak. Snijworst heeft een fijne structuur en een lichtzurige smaak. Snijworst is een van de bekendste vleeswaren en wordt in vrijwel ieder huishouden gegeten.
€ 2.55
 
Schouderham
Schouderham
Het product Schouderham is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Lekkere pittige ham gemaakt van de magere delen van de schouder.
Deze ham kan je in veel gerechten gebruiken. Wat dacht u van witlof met daaromheen een plakje ham.
Zelfgemaakte cordon blue, heerlijk!

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 2.45
 
Rauwe ham
Rauwe ham
Het product Rauwe ham is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Rauwe ham, lucht gedroogd en licht gerookt. Een prachtig en zeer smakelijk traditioneel geproduceerde ham. Heerlijk als hapje of op brood.

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 4.10
 
Ontbijtspek
Ontbijtspek
Het product Ontbijtspek is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
€ 2.25
 
Rookworst fijn
Rookworst fijn
Het product Rookworst fijn is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Heerlijke rookworst gemaakt van puur varkensvlees van de varkens die buiten lopen. De ouderwetse manier van roken gebeurt op eiken- en beukenhout. Door de milde (fijne) structuur proeft u echte rookworst smaak. De worst is nog vers en dus niet voorgegaard. Door de speciale vacuüm verpakking heel goed in de vriezer te bewaren.

Mooie dunne plakjes en schuin afsnijden. Heerlijk te serveren bij een stamppot.

Deze worst is ambachtelijk bereid in onze eigen worstmakerij VanOnzeBoer en nog steeds volgens de oude familie recepten.

Deze verse rookworst maak je gaar door hem in koud water op te zetten en ongeveer 35-40 minuten te wellen(garen) in net niet kokend water (80 C). Laat het water écht niet teveel borrelen, want dan knapt het velletje van de worst en lopen de overheerlijke sappen eruit. En...let op, rookworst moet ook rusten onder een laagje folie, de sappen kunnen zich dan verspreiden en dat komt de smaak van deze ambachtelijke rookworst zeker ten goede.
€ 3.30
 
Rookworst middel
Rookworst middel
Het product Rookworst middel is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Heerlijke rookworst gemaakt van puur varkensvlees van de varkens die buiten lopen. De ouderwetse manier van roken gebeurt op eiken- en beukenhout. Door de middel fijne structuur proeft u echte rookworst smaak. De worst is nog vers en dus niet voorgegaard. Door de speciale vacuüm verpakking heel goed in de vriezer te bewaren.

Mooie dunne plakjes en schuin afsnijden. Heerlijk te serveren bij een stamppot.

Deze worst is ambachtelijk bereid in onze eigen worstmakerij VanOnzeBoer en nog steeds volgens de oude familie recepten.

Deze verse rookworst maak je gaar door hem in koud water op te zetten en ongeveer 35-40 minuten te wellen(garen) in net niet kokend water (80 graden). Laat het water écht niet teveel borrelen, want dan knapt het velletje van de worst en lopen de overheerlijke sappen eruit. En...let op, rookworst moet ook rusten onder een laagje folie, de sappen kunnen zich dan verspreiden en dat komt de smaak van deze ambachtelijke rookworst zeker ten goede.
€ 3.30
 
bakleverworst
bakleverworst
Het product bakleverworst is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Twentsche bakleverworst is hier i Twente een traditioneel streek product dat samengesteld is uit orgaanvlees (lever) van varkens. Het is een echt seizoen product dat van oudsher in de herfst tot na de wintermaanden wordt gegeten.

Baklever wordt in plakken van 1 a 2 cm gesneden en gebakken en aan beide kanten gebakken Lekker erbij zijn gebakken stukjes spek. Te serveren met een boterham of broodje maar ook lekker bij de stamppot.
€ 2.45
 
Balkenbrij ambachtelijk
Balkenbrij ambachtelijk
Het product Balkenbrij ambachtelijk is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Balkenbrij een traditioneel Twentse cultuur lekkernij.
Het is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Traditioneel werd het op boerderijen gemaakt van in bouillon gekookt slachtafval van het varken, boekweitmeel (soms tarwebloem) en speciale kruiden (vooral rommelkruid), die een zoete smaak afgeven. Soms worden krenten of rozijnen toegevoegd.
€ 5.50
 
Bakbloedworst
Bakbloedworst
Het product Bakbloedworst is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
De recepten van Bakbloedworst verschillen per streek. Ook wij hebben een eigen recept. Het vleesmengsel kan zijn vorm krijgen in een darm of gietvorm..

De worst heeft een diameter hebben van maximaal zo'n 10 cm.. U kunt de bloedworst eten in plakken van ongeveer 1 cm dik die in een koekenpan worden gebakken. Tip: Bak een plak appel mee of serveer het met een beetje stroop.

Lekker te eten als tussendoortje of luch maar ook heerlijk bij het hoofdgerecht.
€ 2.45
 
Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 1608 stemmen