Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Wil jij ook ouderwets (h)eerlijk vlees eten?

Van rund, kip tot varken en direct van de boer.

 • Direct van de boer, bij u thuis bezorgd (Ook ’s avonds)
 • Een eerlijke prijs voor u én voor de boer
 • Honderden tevreden klanten met een gem. waardering van 9.6
 • Net zo voordelig als in de supermarkt

    Bekijk het volledige aanbod    
SamenEenKoeKopen was reeds te zien in uitgaven van:

Nieuw!!
Nu ook (h)eerlijk Rund-, varkens en kippenvlees apart bestellen

read-on

Vleessoorten

Vlees en Wijn: een geweldig duo.

Wist u dat er in Twente ook wijnvelden zijn?
Wijngaard Hof van Twente, inderdaad een échte Wijnboer uit onze regio.

Deze 20 jaar oude wijngaard staat internationaal bekend om kwalitatief hoogstaande wijnen van eigen ‘Twentse’ grond. Wij zijn echt blij met onze samenwerking.

Bekijk ons (H)eerlijke wijn assortiment en bestel een flesje wijn bij uw vlees.

‘Ie könt de leefde preuven in het glas’
Herman Finkers

Overeenkomstige belangen

Zoals u weet streven wij o.a. naar een eerlijke prijs voor u én voor de boer, dit komt 100% overeen met de missie van fairtrade:

"Streven naar een beter leven voor de mensen met wie we samenwerken"

Geef de boer een gezicht

Weten van welke boer de ingrediënten komen die u als vanzelfsprekend in uw gerechten gebruikt. Waar komt de rijst in uw maaltijd precies vandaan, wie heeft er zo hard voor gewerkt en hoe?

100 % traceerbaarheid, daar zijn wij een groot voorstander van, neem ons vlees dat komt direct van de boer bij u op het bord. U zou niet anders willen.

Hoe mooi zou het zijn dat u van de ingrediënten die u dagelijks gebruikt ook de afkomst kent. Fairtrade Original maakt dit mogelijk. Zij zorgen ervoor dat zij de boer die het verbouwd persoonlijk kennen, dat hij of zij een eerlijke prijs ontvangt. Fairtrade probeert betere kansen te creëren door de boeren te leren samen te werken. Prachtig werk!

Zo doet Fairtrade Original dat

 • Het lokaal verbouwen, bereiden en verpakken van producten, dat is het grote doel
 • Fairtrade Original zoekt eerst lokale partners
 • Zij helpen met het ontwikkelen van de recepturen, vaak oude familie
 • recepten
 • Productie in land van herkomst
 • Het verbouwen van kruiden en specerijen gebeurd in een collectief
 • Samen staan de boeren sterk
 • Waar mogelijk wordt biologische teelt geleerd
 • Alle producten zijn lokaal verbouwd maar ook bereid en verpakt

Hun Curry, onze Curry en nu eenvoudig bij u thuis geleverd!

Ontmoet Khun Orapin

 • Woonplaats: Sisaket Thailand
 • Familie: drie volwassen zonen en haar man Sukon
 • Werk: peperboerin en kokkin bij dorpsceremonies en feesten

Het ochtendlicht schijnt in een schuine baan de keuken in. Khun Orapin snijdt zorgvuldig de ingrediënten voor de avondcurry. “Het geheim van een goede curry  is de tijd nemen om alle smaken aan elkaar te laten wennen”, zegt ze. “Ik kook op gevoel….  en mijn gevoel zegt dat er altijd veel verse chilipepers in mogen.”De (h)eerlijkste soepen

Genieten van een goede soep kan eigenlijk altijd. Als lunch, als tussendoortje, als voorgerecht, als extraatje tijdens een gezellige borrelmiddag of als avondeten met een broodje erbij. Echte soepliefhebbers maken de soepen zelf. In een grote pan uren bouillon trekken, met vele verse ingrediënten, geen zakjes of pakjes… gewoon puur! Heerlijk.

Precies dit soort soepen maakt VanOnzeBoer nu in eigen keuken en naar eigen recept. De soepen worden in kleine hoeveelheden gemaakt, hierdoor wellicht iedere keer een tikkie anders. We hebben ervoor gezorgd dat er ook enkele soepen lactose en glutenvrij zijn en maken zelfs een vegetarische soep.

Alle overheerlijke goed gevulde soepen maken wij in 1 en 2- persoonsporties.

Tomatensoep
Tomatensoep
Het product Tomatensoep is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze ambachtelijk bereide tomatensoep VanOnzeBoer wordt in eigen keuken klaargemaakt. In kleine hoeveelheden en naar eigen recept. De soepen zijn 100 % puur. Alles wat u proeft en eet komt van verse ingrediënten en vlees van eigen boerderij.

Ook de basis van deze tomatensoep, de bouillon, wordt getrokken van kippenskeletten die overblijven na het klaarmaken van de vleespakketten. Zo krijgen onze reststromen ook een goed doel. Omdat wij altijd gebruik maken van seizoenproducten, kan het zijn dat de soep de ene keer net iets anders smaakt dan de andere keer. De ene tomaat is de andere niet.

Leuk om te vertellen dat het een soep mét balletjes is geworden.

Een heerlijke, ambachtelijk bereide tomatensoep op basis van zelfgemaakte kippenbouillon. Gevuld met soepballetjes (ca. 25 gr.) van 100% rundvlees.

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, gehaktballetjes, tomaat, kippenbouillon, knolselderij, laurierblad, peper(wit gemalen), prei, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout.

Leverbaar in 300 en 600 ml
€ 2.65
 
Kippensoep
Kippensoep
Het product Kippensoep is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze ambachtelijk bereide kippensoep VanOnzeBoer wordt in eigen keuken klaargemaakt. In kleine hoeveelheden en naar eigen recept. De soepen zijn 100 % puur. Alles wat u proeft en eet komt van verse ingrediënten, en vlees van eigen boerderij.

Ook de basis van deze kippensoepen, de bouillon wordt getrokken van de kipkarkassen die overblijven na het klaarmaken van de vleespakketten. Eigen reststromingen al kippen karkassen krijgen op deze manier weer een goed doel.

Omdat wij altijd gebruik maken van groenten en kruiden die op dat moment volop aanwezig zijn, kan het zijn dat de soep de ene keer net iets anders smaakt dan de andere keer. Immers de ene paprika kan zoeter zijn dan de andere.

De kippensoep VanOnzeBoer is goed gevuld met 100% (h)eerlijk kippenvlees. Deze soep is glutenvrij en lactosevrij.

Ingrediënten:
Kippenbouillon, kip, prei, winterwortel, selderij, peterselie, bloemkool

Leverbaar in 300 en 600 ml.
€ 2.65
 
Groentensoep
Groentensoep
Het product Groentensoep is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze ambachtelijk bereide groentesoep VanOnzeBoer wordt in eigen keuken klaargemaakt. In kleine hoeveelheden en naar eigen recept. De soepen zijn 100 % puur. Alles wat u proeft en eet komt van verse ingrediënten, en vlees van eigen boerderij.

Ook de basis van deze groentesoep, de bouillon, wordt getrokken van verse groenten en kruiden.
Omdat wij altijd gebruik maken van seizoenproducten, kan het zijn dat de soep de ene keer net iets anders smaakt dan de andere keer. Immers de ene paprika kan zoeter zijn dan de andere.

Deze overheerlijke, ambachtelijk bereide groentesoep is basis van zelfgemaakte groentebouillon. Rijkelijk gevuld met verse groentes. Deze soep is Vegan, gluten- en en lactosevrij.

Ingrediënten:
groentebouillon, prei, winterwortel, selderij, peterselie, bloemkool

Leverbaar in 300 en 600 ml.
€ 2.65
 
Goulashsoep
Goulashsoep
Het product Goulashsoep is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze ambachtelijk bereide goulashsoep VanOnzeBoer wordt in eigen keuken klaargemaakt. In kleine hoeveelheden en naar eigen recept. De soepen zijn 100 % puur. Alles wat u proeft en eet komt van verse ingrediënten, en vlees van eigen boerderij.

Ook de basis van deze goulashsoep, de bouillon, wordt getrokken van botten en schenkels van onze eigen runderen. Omdat wij altijd gebruik maken van seizoenproducten, kan het zijn dat de soep de ene keer net iets anders smaakt dan de andere keer. Immers de ene paprika kan zoeter zijn dan de andere.

Deze ouderwets lekkere, ambachtelijk bereide goulashsoep op basis van zelfgemaakte runde-bouillon is rijkelijk gevuld met goulash van 100% rundvlees.

TIP: Serveren met een toefje crème fraiche !

Ingrediënten:
gerookt spek, olijfolie, rundpoulet, knoflook, rode paprika, paprikapoeder pittig, tomatenpuree, rode wijn, ui, runderbouillon, aardappel, sperziebonen, karwijzaad.

Leverbaar in 300 en 600 ml
€ 3.45
 
Erwtensoep
Erwtensoep
Het product Erwtensoep is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Iedere familie lijkt wel een ‘eigen’ recept voor bruine bonensoep te hebben. Het is dan ook bij uitstek een gerecht om een heel grote pan vol van te maken en vervolgens met z’n allen op te eten. Nou dat is nu precies wat wij voor u hebben gedaan.

Deze ambachtelijk bereide erwtensoep is goed gevuld met 100 % (H)eerlijk varkensvlees en gerookt spek. Alle ingrediënten in deze soep zijn vers. De soep is gemaakt met glutenvrije en lactose vrije producten.

De erwtensoep wordt in Nederland traditioneel gegeten met roggebrood, belegd bijvoorbeeld met katenspek, kaas of boter.

Deze soep is gemaakt van 100 % glutenvrije en lactose vrije producten.

Bereiding: zakje 10 min. in heet water (80 graden) verwarmen.

Houdbaarheid: 1 jaar in de vriezer, zie datum sticker.
€ 3.45
 
Bruine Bonensoep
Bruine Bonensoep
Het product Bruine Bonensoep is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Iedere familie lijkt wel een ‘eigen’ recept voor bruine bonensoep te hebben. Het is dan ook bij uitstek een gerecht om een heel grote pan vol van te maken en vervolgens met z’n allen op te eten. Nou dat is nu precies wat wij voor u hebben gedaan.

Deze bruine bonensoep is op ambachtelijke wijze gemaakt op basis van zelfgemaakte runderbouillon. De soep is goed gevuld met 100 % (H)eerlijk rundvlees en gerookt spek.

Deze soep is gemaakt van 100 % glutenvrije en lactose vrije producten.

Bereiding: zakje 10 min. in heet water (80 graden) verwarmen.

Houdbaarheid: 1 jaar in de vriezer, zie datum sticker.
€ 3.45
 
Stamppot Boerenkool
Stamppot Boerenkool
Het product Stamppot Boerenkool is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Een ouderwets lekkere, ambachtelijk bereide boerenkool op basis van zelfgemaakte bouillon. Boerenkool vers van het land. Rijkelijk gevuld met 15 % vlees (klapstuk, rundvlees).

Geleverd in 1 of 2 persoon porties.

Bereiding: zakje 30 min. in heet water hangen en de stamppot kan op uw bord.
In de vriezer: 6 maanden houdbaar.


aardappelen
boerenkool
klapstuk
water
gerookt spek


127 Kcal
€ 3.50
 
Stamppot Zuurkool
Stamppot Zuurkool
Het product Stamppot Zuurkool is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Een ouderwets lekkere, ambachtelijk bereide stamppot zuurkool op basis van zelfgemaakte bouillon. Rijkelijk gevuld met 15 % vlees (spekjes, buikspek varken). Ook de zuurkool is ambachtelijk gemaakt.

Geleverd in 1 of 2 persoon porties.

Bereiding: zakje 30 min. in heet water hangen en de stamppot kan op uw bord.
In de vriezer: 6 maanden houdbaar.

aardappelen
zuurkool
buikspek
water
jeneverbessen
laurier
gerookt spek
peper (gemalen)
€ 2.70
 
Stamppot Wortelen
Stamppot Wortelen
Het product Stamppot Wortelen is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Een ouderwets lekkere, ambachtelijk bereide stamppot wortelen op basis van zelfgemaakte bouillon. Rijkelijk gevuld met 15 % vlees (klapstuk, rundvlees).

Geleverd in 1 of 2 persoon porties.

Bereiding: zakje 30 min. in heet water hangen en de stamppot kan op uw bord.
In de vriezer: 6 maanden houdbaar.


Ingrediënten:
aardappelen
wortelen
uien
appel
klapstuk
water
zout
peper (gemalen)
€ 3.30
 
Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 1668 stemmen