Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Over ons wie zijn wij en wat drijft ons

(H)eerlijk en Traceerbaar Rundvlees

Als bewuste ouders vinden wij het erg belangrijk om te weten wat wij en onze kinderen eten. Wij proberen zo gezond mogelijk te leven en onze kinderen in de beste omstandigheden te laten opgroeien.

Eten is slechts een klein onderdeel hiervan maar oh zo belangrijk en oh zo bepalend.

Wij hebben gekozen om minder vlees te eten en alleen maar vlees te eten van dieren die een goed en natuurlijk leven hebben gehad. Hiermee proberen wij onze kinderen iets mee te geven wat ook met het oog op de toekomst een blijvende verandering kan betekenen.

Oude traditie in een nieuw jasje

De wens van vele mensen om bewuster te genieten van vlees hebben wij eind 2013 vertaald in het mogelijk maken van het online bestellen van duurzaam vlees pakketten. Niets anders dan een oude traditie in een modern jasje. Tegenwoordig draagt dit de sjieke naam Crowdbuying.

Vroeger was het in onze regio de normaalste zaak van de wereld om samen met anderen een koe of varken te kopen en deze te laten slachten voor consumptie. Je wist daarmee precies wat je at en waar het vlees vandaan komt. In die tijd was deze manier van vlees eten smakelijk en vertrouwd maar minder noodzakelijk dan tegenwoordig. Weten wij wel waar het vlees vandaan komt, hoe het beest geleefd heeft? De vele schrijnende vleesschandalen maken dat het vertrouwen behoorlijk op de proef wordt gesteld. De reden wellicht dat u ook zelf op zoek gaat naar traceerbaar vlees van dieren die een goed leven hebben gehad.

Eten met geweten

Om ons heen zien wij verschillende initiatieven ontstaan, de ene beter dan de ander. Als voorbeeld de inmiddels iedereen wel opgevallen Beter Leven sterren. Wij vinden het een prachtige ontwikkeling dat steeds meer mensen bewust op zoek gaan naar een product als vlees, een product waar zoveel meer aspecten een rol spelen dan de prijs.

Dieren welzijn en werken aan een beter milieu gaan naar ons idee enorm goed samen met het genieten van een lekker malse biefstuk. Het eten van een eerlijk stuk gerijpt vlees van dieren die een natuurlijk en goed leven hebben gehad, wij noemen dat ‘eten met geweten’, smaak natuurlijk veel lekkerder!

5 feiten
  1. Voor hetzelfde geld(of minder) eet u (h)eerlijk vlees van dieren die WEL een goed leven hebben gehad
  2. Het gemak van altijd een stukje vlees in uw vriezer
  3. 100% tevredenheidsgarantie en een super klantenservice
  4. Duizenden klanten gingen u reeds voor
  5. Gemiddeld een 9.6 klantenbeoordeling van ruim 900 beoordelingen!

Als u er aan toe bent om op een verantwoorde, meer bewuste manier met uw vleesconsumptie om te gaan en toch wilt genieten van een (h)eerlijk stukje vlees dan bent u toe aan SamenEenKoe!Reserveer Nu uw deel in 3 simpele stappen!

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2401 stemmen