Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Wil jij ook ouderwets (h)eerlijk vlees eten?

Van rund, kip tot varken en direct van de boer.

  • Direct van de boer, bij u thuis bezorgd (Ook ’s avonds)
  • Een eerlijke prijs voor u én voor de boer
  • Honderden tevreden klanten met een gem. waardering van 9.6
  • Net zo voordelig als in de supermarkt

    Bekijk het volledige aanbod    
SamenEenKoeKopen was reeds te zien in uitgaven van:

Nieuw!!
Nu ook (h)eerlijk Rund-, varkens en kippenvlees apart bestellen

read-on

Vleessoorten

Vlees en Wijn: een geweldig duo.

Wist u dat er in Twente ook wijnvelden zijn?
Wijngaard Hof van Twente, inderdaad een échte Wijnboer uit onze regio.

Deze 20 jaar oude wijngaard staat internationaal bekend om kwalitatief hoogstaande wijnen van eigen ‘Twentse’ grond. Wij zijn echt blij met onze samenwerking.

Bekijk ons (H)eerlijke wijn assortiment en bestel een flesje wijn bij uw vlees.

‘Ie könt de leefde preuven in het glas’
Herman Finkers

Overeenkomstige belangen

Zoals u weet streven wij o.a. naar een eerlijke prijs voor u én voor de boer, dit komt 100% overeen met de missie van fairtrade:

"Streven naar een beter leven voor de mensen met wie we samenwerken"

Geef de boer een gezicht

Weten van welke boer de ingrediënten komen die u als vanzelfsprekend in uw gerechten gebruikt. Waar komt de rijst in uw maaltijd precies vandaan, wie heeft er zo hard voor gewerkt en hoe?

100 % traceerbaarheid, daar zijn wij een groot voorstander van, neem ons vlees dat komt direct van de boer bij u op het bord. U zou niet anders willen.

Hoe mooi zou het zijn dat u van de ingrediënten die u dagelijks gebruikt ook de afkomst kent. Fairtrade Original maakt dit mogelijk. Zij zorgen ervoor dat zij de boer die het verbouwd persoonlijk kennen, dat hij of zij een eerlijke prijs ontvangt. Fairtrade probeert betere kansen te creëren door de boeren te leren samen te werken. Prachtig werk!

Zo doet Fairtrade Original dat

  • Het lokaal verbouwen, bereiden en verpakken van producten, dat is het grote doel
  • Fairtrade Original zoekt eerst lokale partners
  • Zij helpen met het ontwikkelen van de recepturen, vaak oude familie
  • recepten
  • Productie in land van herkomst
  • Het verbouwen van kruiden en specerijen gebeurd in een collectief
  • Samen staan de boeren sterk
  • Waar mogelijk wordt biologische teelt geleerd
  • Alle producten zijn lokaal verbouwd maar ook bereid en verpakt

Hun Curry, onze Curry en nu eenvoudig bij u thuis geleverd!

Ontmoet Khun Orapin

  • Woonplaats: Sisaket Thailand
  • Familie: drie volwassen zonen en haar man Sukon
  • Werk: peperboerin en kokkin bij dorpsceremonies en feesten

Het ochtendlicht schijnt in een schuine baan de keuken in. Khun Orapin snijdt zorgvuldig de ingrediënten voor de avondcurry. “Het geheim van een goede curry  is de tijd nemen om alle smaken aan elkaar te laten wennen”, zegt ze. “Ik kook op gevoel….  en mijn gevoel zegt dat er altijd veel verse chilipepers in mogen.”



Week aanbiedingen

Minute Steak Gemarineerd
Aanbieding
Minute Steak Gemarineerd
Het product Minute Steak Gemarineerd is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Een Minute Steak wordt ook wel eens Runde schnitzel genoemd. Het is een mals mager stukje rundvlees dat met de draad mee gesneden is. Ideaal om even om en om te bakken. Goed te gebruiken voor snelle gerechten zoals wok gerechten en ideaal op de BBQ.

Op de BBQ is een gemarineerde minute steak enorm lekker. Wij marineren de minute steak voor u met onze Italiaanse kruiden marinade.

De minute teak wordt in een goed hete koekenpan 4 tot 6 minuten gebakken. Op de BBQ iets langer dan 'om en om'.
€ 3.72
€ 3.56


Scharrelhoen dijvlees
Aanbieding
Scharrelhoen dijvlees
Het product Scharrelhoen dijvlees is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Kippendijvlees, het is het meest malse stukje van de kip. Wat het verschil is met een filetje? De filet komt van de voorkant van de kip, ook wel kippenborstfilet ter wijl dijvlees natuurlijk boven de poten zit.

Dijvlees heeft meer smaak aan het dijvlees en ook de kleur is wat donkerder. Wanneer het gaat om wok gerechten dan vinden wij dijvlees een echte aanrader. Maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten. U kunt het zowel braden als in blokjes gesneden wokken.

Bekijk een grote variatie aan kiprecepten op onze receptenpagina.

U kunt het kippendijvlees al per stuk a ca. 200 gram bestellen, deze wordt vers vacuüm verpakt voor zien van etiket waarop alles te vinden is over herkomst en houdbaarheid.
-----------------------------------------------------------------------------
De kippen VanOnzeBoer hebben een mooi en vrij leven in de buitenlucht. Ze hebben alle tijd gehad om te groeien, gewoon zoals het hoort. Overdag scharrelen ze hun kostje bij elkaar om aan het einde van de dag weer in stal op stok te gaan. Deze kwaliteit van leven vindt u terug in het vlees.
Dat proeft u niet alleen, dat vindt u ook terug in de structuur van het vlees. Het heeft een mooie bite maar is tegelijkertijd heel sappig.
€ 4.50
€ 4.10


Jong Belegen Kaas
Aanbieding
Jong Belegen Kaas
Het product Jong Belegen Kaas is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Deze Boeren Jong Belegen Kaas is 8 tot 10 weken gerijpt. Het is de échte Hollandse Kaas, waar Nederland zo bekend om staat. Ideaal voor op de boterham of 'kaas uit het vuistje'. Deze boeren Jong Belegen Kaas is op de boerderij volgens ambachtelijke traditie gemaakt en van rauwe melk.
€ 6.83
€ 6.13


Hamlappen
Aanbieding
Hamlappen
Het product Hamlappen is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Er worden wat dikkere lappen van de fricandeaudelen gesneden. Aan de hamlap kan een klein streepje spek zitten. Dat doet niets af aan de kwaliteit. In tegendeel. Een beetje spek maakt een hamlap al snel wat minder droog en des te smaakvoller
€ 2.18
€ 1.98


Speklap gemarineerd
Aanbieding
Speklap gemarineerd
Het product Speklap gemarineerd is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
De speklap wordt gesneden van de buik van het varken. De mooiste variant is de speklap waar geen kraakbeen meer in zit en waarvan het zwoerd is verwijderd. Onze speklappen hebben in verhouding veel vlees ten opzichte van het vet, wat aangeeft dat dit gaat om een perfecte kwaliteit van de speklap.

Speklappen worden vaak gemarineerd. Een lekkere variant. Wij gebruiken hiervoor onze milde curry marinade. Op deze manier zijn ze ook meteen op smaak op de barbecue.
€ 1.96
€ 1.80


Schnitzel ongepaneerd
Aanbieding
Schnitzel ongepaneerd
Het product Schnitzel ongepaneerd is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Een varkensschnitzel is een dun lapje vlees, dat is platgeslagen. Het is afkomstig van de varkensham of fricandeau.

Schnitzels zijn ‘met de draad mee’ van een stuk fricandeau gesneden, hierdoor trekt het vlees tijdens de bereiding niet krom. Deze ongepaneerde schnitzels altijd even door de bloem wentelen voor het bakken voor een mooi eind resultaat.
€ 2.68
€ 2.48


entrecote
Aanbieding
entrecote
Het product entrecote is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Wanneer je het woord Entrecote letterlijk vertaald, betekent het ''tussen de ribben''. Dit stukje vlees werd vroeger ook daadwerkelijk uit het ribgedeelte gesneden.
Tegenwoordig wordt een entrecote gesneden van de dunne lende met daaraan een klein vetrandje. De mooie marmering zorgt voor een échte smaakmaker vooral wanneer het een entrecote is van een prachtige Blonde D'Aquitaine.

De entrecote voor het bereiden op kamer temperatuur laten worden.
Allereerst de pan goed verhitten en daarna ook het bakmiddel heet laten worden.
Leg de entrecote in de pan en bak deze aan elke kant 2 a 3 minuten. Laat het vlees stil aanbraden, zo ontstaat er een mooi bruin baklaagje. Niet prikken in het vlees, daardoor verliest het vocht en dat is jammer. Neem de entrecote uit de pan en laat het vlees afgedekt met aluminiumfolie 1 tot 2 minuten rusten. Hierna naar wens op smaak maken. Proef ook eens zonder kruiden, dit gerijpte vlees heeft al veel smaak van zichzelf.
€ 5.09
€ 4.89


Gebraden gehakt
Aanbieding
Gebraden gehakt
Het product Gebraden gehakt is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Uw eigen gebraden gehakt maken is natuurlijk nog niet zo heel moeilijk, maar om deze door onze slager gemaakte smaak van de gebraden gehakt te evenaren, dat wordt een hele klus.
Ieder zijn vak!


Ingrediënten: varkensvlees, peper, emulgator, nootmuskaat, koriander, cardamon, foelie, gember, antioxidant

Bewaaradvies

Koelkast
Bewaar vleeswaren in de koelkast bij een temperatuur van 4°C. Nadat de verpakking is geopend is het product beperkt houdbaar.

Diepvries
Vleeswaren kunnen 2 á 3 maanden in de diepvries bewaard worden bij een tempratuur van -18°C. Vleeswaren wat al één keer ontdooit is geweest niet meer opnieuw invriezen.
€ 3.48
€ 3.28


Sucadelappen
Aanbieding
Sucadelappen
Het product Sucadelappen is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
Door heerlijke stuk vlees is afkomstig uit de runder-schouder. Na het stoven is deze vlees heerlijk zacht en gaar en lijkt op sukade. Vandaar de naam .

Ouderwetse tip: leg een plakje ontbijtkoek in de jus.... heerlijk!

1.Haal de sukadelappen een half uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat het op temperatuur kan komen. 2. 2. Verhit op hoog vuur een scheut bakmiddel een koekenpan en wacht tot het bruin kleurt.
3. Bak de sukadelappen rondom bruin in 2-3 minuten.
4. Doe de tomatenpuree, de gesnipperde ui, laurier en een eetlepel vloeibaar runderbouillonblokje in de pan en doe er water bij tot de sukadelappen onder water staan.
5. Laat het geheel vervolgens 2,5 uur pruttelen. Voeg na de bereiding zout en peper naar smaak toe.

Eet smakelijk!

Sukadelappen komen van het schouder van het rund. De pees die door het vlees loopt geeft het een typische smaak.
€ 3.29
€ 3.09


Shoarma scharrelhoen filet
Aanbieding
Shoarma scharrelhoen filet
Het product Shoarma scharrelhoen filet is toegevoegd aan uw mandje.
Wijzig mandje
€ 6.75
€ 6.25


Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2614 stemmen