Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Biologisch Vlees

Sameneenkoekopen en biologisch rundvlees eten

Als je het lekker vindt om een stukje vlees te eten en een bewuste keuze wil maken bij het kopen van rundvlees, is het kopen van duurzaam en/of biologisch vlees een goede zet.

Duurzaam vlees is vlees dat op een eerlijke en duurzame wijze tot stand is gekomen, namelijk door de koeien vrij rond te laten lopen, goede voeding te geven en niet onnodig antibiotica toe te dienen.

Kies duurzaam vlees en je kiest niet alleen voor een beter productieproces, maar ook voor een lekker, mals en kwalitatief hoogwaardig stuk vlees.

Kies voor duurzaam rundvlees van sameneenkoekopen.nl

Sameneenkoekopen.nl biedt je de mogelijkheid een eigen stukje duurzaam vlees te kopen. Het vlees van sameneenkoekopen.nl is van echte vleesras koeien, die gedurende hun comfortabele leven in een grote wei hebben gestaan en goede voeding hebben gehad, zonder antibiotica. Hierdoor is het duurzame vlees van sameneenkoekopen.nl niet alleen eerlijk en duurzaam, maar ook van goede kwaliteit. Koop duurzaam vlees door een eigen stuk koe te kopen en je draagt samen met anderen bij aan een duurzame samenleving.

Duurzaam vlees een bewuste keuze

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Het duurzame vlees van sameneenkoekopen.nl is niet alleen van goede kwaliteit, maar wordt ook verkocht voor een aantrekkelijke prijs( €99,50). Tegenwoordig kun je heel eenvoudig duurzaam en/of biologisch vlees online bestellen om op deze manier een steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving en te genieten van (H)eerlijk honderd procent mals, duurzaam kwaliteitsvlees. Besluit vandaag nog, koop een koe! Heb je vragen, aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Bestel nu jouw deel van deze koe
33%
fill koe
BLONDE D'AQUITAINE
NR. 1487, REKKEN
10/10

Ervaring: Geweldige service en geweldig lekker vlees! Een heel tevreden klant!

Cora

Meer

10/10

Ervaring: Onlangs voor de 4e keer rundvlees besteld. Ook één keer varkensvlees. Heerlijk vlees voor een goede prijs. Fijn zoals de porties verpakt zijn. Past prima in een halve la van de vriezer. Voor de komende tijd weer meer dan voldoende vlees op voorraad.

René van der Sanden

Meer

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2401 stemmen