Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Wil jij ook ouderwets (h)eerlijk vlees eten?

Van rund, kip tot varken en direct van de boer.

  • Direct van de boer, bij u thuis bezorgd (Ook ’s avonds)
  • Een eerlijke prijs voor u én voor de boer
  • Honderden tevreden klanten met een gem. waardering van 9.6
  • Net zo voordelig als in de supermarkt

    Bekijk het volledige aanbod    
SamenEenKoeKopen was reeds te zien in uitgaven van:

Nieuw!!
Nu ook (h)eerlijk Rund-, varkens en kippenvlees apart bestellen

read-on

Vleessoorten

riblap


Voor de tweede keer ons vleespakket opgehaald! Wat een geweldige mensen met hart voor dierenwelzijn!
Het vlees is heerlijk de communicatie en afhandeling fantastisch!"
Marian
Dier:Blonde d’Aquitaine
Soort:2
Herkomst:Lokaal, Nederland
Rijping:14 dagen
Levering:Niet ingevroren, maar VERS diep gekoeld
Bewaaradvies:ca 3-4°C
€ 3.32
Productomschrijving
riblap

Een riblap is een samenvattende naam voor zowel fijne- als dikke rib.

Mager rundvlees, afkomstig van de voorvoet van het rund. Het vlees heeft een korte, fijne tot middelfijne vleesdraad en bevat weinig bindweefsel. Uitermate geschikt voor langzaam gegaarde gerechten. Slow cooking op zijn fijnst.

Riblappen in Braadpan leggen en even bruin laten worden aan beide kanten. Warm water toevoegen zodat het vlees net onder staat. Peper, zout (je kunt een laurierblaadje) toevoegen. Vlees 3 1/2 uur laten sudderen en zo nu en dan even keren. Ook zorgen dat het vlees onder het vocht blijft, dus af en toe wat warm water toevoegen


Waar zit riblap


Bereiding
Bereidingstijd per Kg.Kerntemperatuur
Pan120
Ovenvolgens recept
Wok
BBQ
Voedingswaarden


Voedingswaarden per 100 gram onbereid
energie 710kJ/170kcal
eiwit / vet 20 gr. / 10 gr
koolhydraten 0 gr

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2380 stemmen