Chat with us, powered by LiveChat

VanOnzeBoer

Categorie: Bereiding tips
Gevulde Kerstkalkoen
Posted on: 10-11-2021 | Door: Kirsten | Categorie : Bereiding tips

Een feestelijk gedekte tafel, iedereen zit vol verwachting te kijken. Daar is hij dan, de Kerstkalkoen! Hoe zal hij smaken. De grootste angst van iedere kok is de vraag, zal hij niet te droog zijn. Daar hebben een oplossing voor. Met dit heerlijke recept heeft u bijna de garantie dat u een smakelijke sappig kalkoen op tafel kunt zetten.


Door Colette Beyne op 10-11-2021
Vlees snijden doet u zo
Posted on: 18-08-2021 | Door: Kirsten | Categorie : Bereiding tips

Wanneer u mooi vlees heeft gekocht wilt u het ook uiterst zorgvuldig bereiden om er op die manier maximaal van te genieten.Het snijden van vlees in mooie plakken of stukken is aan bepaalde regels gebonden. Om nog meer van uw vlees te genieten is het een must om dit te weten. Zie het als een kleine masterclass vlees snijden of wel  trancheren.


Door Colette Beyne op 18-08-2021
Meten is Weten
Posted on: 03-06-2021 | Door: Kirsten | Categorie : Bereiding tips

Heeft u een mooi stuk vlees gekocht en wilt u die bereiden in de pan, oven of op de BBQ? Of bent u van plan een lekker sappig kippetje op BBQ klaar te maken? Dan is de stelregel Meten is Weten zeer van toepassing. Met een kernthermometer binnen handbereik kan er eigenlijk niets misgaan. In deze blog leggen ik u alles uit over kerntemperaturen, hoe u ze meet en wat de belangrijkste temperaturen zijn


Door Colette Beyne op 03-06-2021
Colette Beyne

Colette Beyne

Als klein meisje stond ik in restaurants bijna met mijn neus op de tafeltjes van andere mensen om te zien wat zij aten en was ik vaak in keukens te vinden om niets te missen van wat iemand aan het koken was..

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 1730 stemmen