Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Vers vlees zo van de boer bij u aan huis geleverd. Voortaan ook (h)eerlijk & 100% traceerbaar rundvlees eten van runderen die een goed leven hebben gehad?

 • Direct van de boer diepgekoeld bij u thuis bezorgd
 • Een eerlijke prijs voor u én voor de boer
 • Duizenden tevreden klanten met een gem. waardering van 9.6
 • Net zo voordelig als in de supermarkt

    Reserveer uw Deel Nu         Kerst 2019    
SamenEenKoeKopen was reeds te zien in uitgaven van:
Colette Beyne

Nieuw!

Iedere maand een nieuw recept van Colette Beyne, culinair redacteur.

Even voorstellen: ik ben Colette Beyne, culinair expert.

Vanaf nu vind je hier elke maand een recept van mij. Mijn motto is, dat ik elke dag met liefde en pure ingrediënten kook. En dat is met zulke mooie producten helemáál een feestje!

Onze missie:
"Eet minder vlees, en kies voortaan voor (h)eerlijk & traceerbaar vlees van dieren die een goed leven hebben gehad"
eten met geweten

Eten met geweten en (h)eerlijk genieten

Alle dieren die voor consumptie worden aangeboden een beter leven bezorgen dat is ons ideaal. Natuurlijk is dit maar deels mogelijk maar het is een begin. Eet met z’n allen minder vlees maar ga op zoek naar vlees van dieren die een goed leven hebben gehad, is onze missie.

Met een gerust hart genieten van (h)eerlijk rundvlees
Iedere bestelling is gekoppeld aan een oornummer van een Nederlandse vleesras koe. Bestelt u bij ons, dan weet u voortaan met 100 % zekerheid waar het vlees dat u eet vandaan komt.


Eenvoudig online kunnen bestellen en altijd vlees in huis hebben
In drie eenvoudige stappen kan u online bestellen, uw geportioneerde vacuüm verpakte vers vlees pakket wordt op een afgesproken tijdstip 's avonds of op zaterdagochtend aan huis bezorgd door een speciale foodservice. Een vleespakket past gemakkelijk in 1 lade van uw vriezer en is tot 1 jaar houdbaar.


Bewust omgaan met vleesconsumptie
Door voortaan te genieten van ons echte pure 100% onbewerkte rundvlees, doet u geen impuls aankopen en kunt u bewuster met uw vleesconsumptie omgaan en dat is niet alleen beter voor de dieren, en het milieu maar ook voor U!

Kirsten met kalf

Kirsten Marsman
Initiatiefneemster SamenEenKoeKopen


Dierenvriend pur sang
Huub en ik zorgen er persoonlijk voor dat u vlees kunt eten van dieren die zijn opgegroeid bij hun moeder, vervolgens een goed gezond leven hebben gehad in hun natuurlijk habitat en altijd met respect zijn behandeld.

Wij zien er op toe dat u ontvangt wat u denkt te hebben besteld, namelijk een prachtig vleespakket vol met (H)eerlijk vlees!!

Een ‘goede boer’ en een ‘goed landschap’
Een goede boer is herkenbaar aan zijn land en het welzijn en welbevinden van zijn dieren. Iedere boer wil niets liever dan zijn dieren omringen met alle zorg en aandacht. Door onnodige schakels er tussen uit te laten zorgen wij er met SEKK (SamenEenKorteKeten) voor dat de boer een eerlijke prijs ontvangt.

Daarnaast zetten onze boeren zich in dagelijks in voor de noodzakelijke transitie. Door deze manier van bedrijfsvoering krijgt het bodemleven en de biodiversiteit de gelegenheid om te herstellen. Dit moet helpen om ons milieu weer in evenwicht te krijgen met betrekking tot het veel besproken CO2 en stikstofprobleem.

Samen maken wij het verschil

Eet minder vlees, en kies voortaan voor (h)eerlijk vlees van dieren die een goed leven hebben gehad.

Bekijk onderstaande video's en ontdek hoe SamenEenKoeKopen het doet

read-on
bekijk de video
bekijk de video
bekijk de video
read-onReserveer Jouw Deel

Leuk idee?

Geef eens een Kadobon van sameneenkoekopen.nl
SPECIALE ACTIE

geen verzendkosten

Vandaag geen verzendkosten!
Gebruik hiervoor de code:
geen verzendkosten

Liever varkensvlees van buitenvarkens...
of biologische Landhoen of scharrel maiskip?

63%
fill varken
Pietrain x Normaal
NR. 32264, BATHMEN


www.sameneenvarkenkopen.nl
kip

Hoe werkt het? Wat mag u verwachten.


De grootte van uw luxe vleespakket kan afgestemd worden op het aantal personen waaruit uw huishouden bestaat, variërend van een één-persoonspakket tot huishoudens met veel meer mensen.
De koe wordt pas geslacht wanneer deze 100 % is verkocht, Wanneer de koe op de site volledig is ingekleurd is deze 100 % verkocht. Wij snijden van kop tot staart, wat wil zeggen dat wij alles van de koe gebruiken. De tong en de staart zal u niet verbazen, maar ook de botten en huid vinden hun bestemming. Al het vlees van de koe die u samen met anderen heeft gekocht wordt verdeeld over de vleespakketten.
In uw vleespakket vindt u 14 verschillende soorten rundvlees te gebruiken voor 28 maaltijden. Naast het vlees dat wij kunnen verdelen over alle vleespakketten blijven er ook nog delen van de koe over, waar niet genoeg van is om deze te verdelen over alle pakketten, hier vindt u bijvoorbeeld prachtige gerijpte vleessoorten als Cote de Boeuf en bavette maar ook zogenaamde ‘vergeten vleessoorten’ als staartstuk, longhaas en borststuk. Ook kunt u uw vleespakket aanvullen met meer gangbare vleessoorten, dit vlees komt van een soortgelijke koe bij ons uit de stal. Bekijk het volledige assortiment bij te bestellen vlees.
Wij vervoeren de koeien in een twee-koe’s trailer naar een dichtbij gelegen klein maar professioneel slachthuis. Hier komen de dieren onder begeleiding van de boer tot rust en worden gekeurd. Hierna zal er overgegaan worden tot de slacht, welke in alle rust (geen rijen met dieren) en respectvol gebeurd.
Vers vlees moet altijd enkele dagen rusten voordat het geschikt is voor consumptie. Pas geslacht vlees is stug en heeft weinig smaak. Voor ons is het rijpen van het vlees een proces dat wij niet zouden willen overslaan. Het rijpen van het vlees gebeurd in een speciale rijpingskamer met een temperatuur van 2 graden. Rijpen is tijdrovend en zorgt voor gewicht verlies maar tegelijker tijd komt hiermee de smaak ten volste tot zijn recht en wordt het vlees extreem mals en prachtig dieprood. Omdat wij over prachtige vleesraskoeien beschikken die een superieure kwaliteit vlees leveren willen wij dit tot het maximum tot zijn recht laten komen. Wij laten het vlees dan ook minimaal 2 weken rijpen. U zult het verschil met ongerijpt vlees weten te waarderen.
U krijgt het vlees per portie vacuüm verpakt, of u nu een huishouden heeft van 1 persoon of u bent met z’n drieën, wij stemmen de verpakkingen af per maaltijd. Het pakketje is voorzien van een etikket met daarop het soort vlees en de houdbaarheidsdatum
Het verse vacuüm verpakte vlees wordt ingepakt in een duurzame kartonnen box. Deze gaat in een speciaal ontwikkelde retourkoelbox waarin de condities maximaal worden afgestemd op de buitentemperatuur zodat de omstandigheden waaronder uw vleespakket wordt vervoerd optimaal zijn. Uw pakket wordt ’s ochtends ingepakt en nog dezelfde avond kunt u het in uw vriezer leggen. U ontvangt uw vlees dus verser dan vers. De retourkoelbox wordt door de chauffeur mee terug genomen en door ons hergebruikt. Wel zo duurzaam.
De hoeveelheid vlees past met gemak in één lade van uw vriezer en is na ontvangst een jaar houdbaar. Het pakket wordt geleverd met een handig “wat zit er in m’n vriezer lijstje” hierop kunt u aangeven welk vlees u heeft gebruikt en zo weet u precies wanneer het weer tijd wordt om te bestellen
Als extra service vindt u op onze site voor alle vleessoorten uit uw vleespakket overheerlijke, eenvoudig te bereiden recepten.

Daarom is ons vlees zo bijzonder

Puur vlees
Ons vlees is 100 % vrij van antibiotica, geur- kleur en smaakstoffen, tevens 100 % glutenvrij

Gerijpt vlees
Wij laten het vlees rijpen, dit ziet u terug in de donkere kleur van het vlees.
Mede hierdoor is het vlees van onze vleesraskoeien boter mals en lichter verteerbaar. Door de rijping va het vlees halen wij het beste in het vlees naar boven, u vindt dit terug in de malsheid en de smaak van ons vlees. Pas geslacht vlees is lichter van kleur, is stug en heeft weinig smaak.

Geen stress
Omdat wij op alle fronten optimale dierenwelzijn in acht nemen, ervaren onze dieren geen stress, dit is natuurlijk fijn voor onze dieren maar dit levert ook een aanzienlijke bijdrage in de superieur kwaliteit van ons luxe vlees.

 • U heeft zich voorgenomen om voortaan op een verantwoorde meer bewuste manier om te gaan met uw vleesconsumptie.
 • U wilt graag genieten van een smakelijk mals stukje (H)eerlijk vlees
 • Een eerlijke prijs voor u én voor de boer
 • U bent echt toe aan SamenEenKoeKopen!

read-on

Bestel hier uw rundvlees pakket?

Selecteer hieronder het gewenste pakket
(klik op het om de volledige inhoud van de pakketten te bekijken)


large

1-persoons
pakket
64,95

1 st. Tournedos/kogelbiefstuk 1x bord
1 st. Biefstuk 1x bord
1 st. Entrecote 1x bord
2 st. Minute steak 2x bord
2 p. Biefpuntjes 2x bord
1 st. Rosbief 1x bord
2 st. Tartaar 2x bord
1 st. Riblap 1x bord
2 st. Stooflappen 2x bord
2 p. Stoof/hacheevlees 2x bord
3 st. Hamburgers 3x bord
4 p. Rundergehakt 4x bord
3 st. Runderworstjes 3x bord
1 p. Soeppakket 1x bord
2 p. Soepvlees Poulet 2x bord
Totaal 28 maaltijden
ca.3.83 Kg.
Bestel Nu
1-persoons


large

2-persoons
pakket
109,50

2 st. Tournedos/kogelbiefstuk 1x bord
2 st. Biefstuk 1x bord
2 st. Entrecote 1x bord
4 st. Minute steak 2x bord
2 p. Biefpuntjes 2x bord
1 st. Rosbief 1x bord
4 st. Tartaar 2x bord
1 st. Riblap 1x bord
4 st. Stooflappen 2x bord
2 p. Stoof/hacheevlees 2x bord
6 st. Hamburgers 3x bord
4 p. Rundergehakt 4x bord
6 st. Runderworstjes 3x bord
1 p. Soeppakket 1x bord
2 p. Soepvlees Poulet 2x bord
Totaal 28 maaltijden
ca.7.65 Kg.
Bestel Nu
2-persoons


large

3-persoons
pakket
164,25

3 st. Tournedos/kogelbiefstuk 1x bord
3 st. Biefstuk 1x bord
3 st. Entrecote 1x bord
6 st. Minute steak 2x bord
2 p. Biefpuntjes 2x bord
1 st. Rosbief 1x bord
6 st. Tartaar 2x bord
1 st. Riblap 1x bord
6 st. Stooflappen 2x bord
2 p. Stoof/hacheevlees 2x bord
9 st. Hamburgers 3x bord
4 p. Rundergehakt 4x bord
9 st. Runderworstjes 3x bord
1 p. Soeppakket 1x bord
2 p. Soepvlees Poulet 2x bord
Totaal 28 maaltijden
ca.11.47 Kg.
Bestel Nu
3-persoons
4-persoons
pakket
219,95

Tournedos/
kogelbiefstuk
4 stuks
1x bord
Biefstuk 4 stuks
1x bord
Entrecote 4 stuks
1x bord
Minute steak 8 stuks
2x bord
Biefpuntjes 4 porties
2x bord
Rosbief 2 stuks
1x bord
Tartaar 8 stuks
2x bord
Riblap 2 stuks
1x bord
Stooflappen 8 stuks
2x bord
Stoof/
hacheevlees
4 porties
2x bord
Hamburgers 12 stuks
3x bord
Rundergehakt 8 porties
4x bord
Runderworstjes 12 stuks
3x bord
Soeppakket 2 porties
1x bord
Soepvlees Poulet 4 porties
2x bord
Totaal 74 stuks
ca. 14,4kg
Bestel Nu
4-persoons

Liever zelf een pakket samenstellen? Zelf pakket samenstellen

Onze huidige koe!

32%
1040
fill koe
BLONDE D'AQUITAINE
NR. 1040, REKKEN

NIEUW!.
Stel zelf uw gemalen vleessoorten samen

Al onze pakketten bestaan uit snijvlees en gemalen vlees. De gemalen vleessoorten (en het soepvlees) kunt u zelf samenstellen.

U kunt dit aangeven zodra u uw keuze heeft gemaakt wat betreft pakket(1-, 2- 0f 3-persoons).

"Als mijn vriendin vlees aan het bakken is en ik de keuken in kom, dan ruikt het weer net zoals vroeger bij mijn moeder thuis. Ik krijg dan het gevoel dat ik weer bij mijn moeder aan de keukentafel zit."
Aldus een verhaal van onze oudste klant(93 jaar!) uit Zutphen

Inmiddels zijn er al duizenden mensen die de weg naar SamenEenKoeKopen hebben gevonden en laaiend enthousiast zijn over ons product en onze klantenservice. Al meer dan 1503 klanten hebben een reactie achtergelaten bij de Feedbackcompany en geven ons een gemiddeld waarderingscijfer van maar liefst...

9.6!


Bekijk alle beoordelingen

Wordt u de volgende die laaiend enthousiast is over ons (h)eerlijke vlees en de uitmuntende klantenservice?
Of zit u nog met vragen?
Kijk dan hieronder of uw vraag erbij staat, anders bel gerust. Ik help u graag verder.
Telefoon: 053-436 71 12

Of stel uw vraag via onze chat(button links onderin dit scherm), dan krijgt u direct antwoord.

Antwoord op uw vragen. Mocht u die nog hebben.

Antwoord op uw vragen. Mocht u die nog hebben.

U kunt ons vlees eenvoudig op 2 manieren bestellen.
 1. Kies voor een standaard luxe pakket rund-, varkens of kippenvlees voor 1,2 of 3personen.
 2. Stel geheel naar eigen wens een pakket samen uit rund-, varkens- en/of kippenvlees naar gewenste portiegrootte


Een deel van het vlees van de runderen en varkens die wij laten slachten reserveren wij voor de zelf samengestelde pakketten. Door hierop goed te anticiperen, kunnen wij meestal deze door u samengestelde pakketten, binnen één week na bestelling al bezorgen. Hierin zijn wij echt uniek. Ook hierin wordt niets verspild.

Bekijk de video met uitleg
Een standaard luxe rundvleespakket wordt doorgaans binnen 3-4 weken geleverd afhankelijk van hoe snel de koe in zijn geheel is verkocht. Het proces van slachten, rijpen, versnijden en verpakken start pas nadat de koe is verkocht. Luxe varkensvleespakketten worden doorgaans binnen 1-2 weken en kippenvleespakketten binnen 1 week geleverd. Zelf samengestelde pakketten kunnen wij doorgaans mits voor maandag besteld, al de week erop bezorgen.

Via de e-mail wordt u gedurende het gehele proces door ons op de hoogte gehouden. Ingeval u een rundvleespakket besteld heeft, weet u precies wanneer uw koe is verkocht, wordt geslacht en wanneer er de tijd wordt genomen voor het rijpen van het vlees. Tot slot laten we u precies weten op welke dag uw pakket wordt geleverd. Daags voor levering ontvangt u van onze transporteur een bericht met het exacte tijdstip van levering. Leveringen vinden plaats op donderdag- en vrijdagavond en zaterdagochtend.

Reserveer Jouw Deel Nu
Wij leveren door heel Nederland met speciaal gekoeld transport. Dit is een dure manier van verzenden waar wij een bijdrage in de kosten van € 7,95 vragen.

Levering zal in overleg met u plaatsvinden op donderdag of vrijdag tussen 17.00-21.30 uur of op zaterdag tussen 08.00-13.00 uur. Wij leveren op de dag die u bij uw bestelling heeft aangegeven. Geef bij de bestelling uw mobiele nummer door dan ontvangt u van onze vervoerder een SMS notificatie wanneer(hoe laat) zij bij u bezorgen

Bekijk de Video van PostNL
Het vlees is vers, dat wil zeggen ambachtelijk verwerkt tot mooie porties en nog nooit ingevroren. Dit maakt het mogelijk het vlees tot maximaal 1 jaar te bewaren in de vriezer.

Door onze duurzame manier van werken maken wij geen gebruik van de bekende piepschuimbakjes. Hierdoor past de inhoud van het vleespakket in één vak of lade van een gemiddelde vriezer.

Op de vorst- en vochtbestendige etiketten lees u om welk vlees het gaat en tot welke datum u het in uw vriezer kunt bewaren.

TIP!
Zet 24 uur voor u uw bestelling ontvangt uw vriezer op superfrost indien deze optie aanwezig is. U pakt een grotere hoeveelheid vlees in eenmaal in uw vriezer en hoe eerder dit bevroren is, hoe beter dit voor het vlees en de smaak is. Reserveer Jouw Deel Nu
Nee, dit betreft geen abonnementservice. U kunt gewoon zelf bepalen wanneer u weer opnieuw wilt bestellen.

Reserveer Jouw Deel Nu
Smaakvol en duurzaam vlees krijg je niet door er een sticker op te plakken, daar gaat een heel leven aan vooraf. Een goed leven bepaalt de smaak en kwaliteit van het vlees.

Vleesraskoeien onderscheiden zich door hun aanleg om een geweldige kwaliteit vlees te produceren. Dit vlees is niet te vergelijken met het vlees van de zwart witte dubbel doel koeien. In het kort: Onze kalveren van de Blonde D 'Aquitaines krijgen de tijd om bij hun moeder groot te worden.

Eenmaal wat ouder worden onze runderen gemest op een zeer diervriendelijke vleesboerderij. Zo lopen onze mooie koeien de hele zomer in de wei en 's winters verblijven ze in een moderne hellingstal. Hier hebben zij alle ruimte om rustig te kunnen bewegen en te spelen en kunnen er slapen op een strobed.


Juist dit rustige, stressvrije bestaan komt de kwaliteit van het vlees ten goede. De bijzondere aandacht die aan het dierenwelzijn wordt besteed vindt je ook terug in het speciale voer, een mengsel van mais, bierborstel, hooi en gerstemeel.

Alleen wanneer een koe echt ziek is krijgt zij antibiotica , want een dier hoeft bij ons niet onnodig te lijden. Na een mooi leven worden onze runderen op de leeftijd van ongeveer 5 jaar respectvol in alle rust geslacht.

Ze worden keurig en goed beschermd vervoerd, geen massale toestanden(maximaal 2 koeien per keer)! Uiteindelijk worden zij, apart van de andere runderen op een kalme diervriendelijke ambachtelijke manier geslacht.

Alles van de koe wordt met respect behandeld en vindt zijn doel. Geen verspilling.

Reserveer Jouw Deel Nu
Ja dat kan. Natuurlijk is er meer dan alleen het vlees dat wij versnijden voor de vleespakketten. Het zijn soorten vlees waarvan niet genoeg in de koe aanwezig is om ze in alle vleespakketten te kunnen stoppen. U kunt dit vlees bij bestellen onder de button “los vlees bij bestellen” welke u tegenkomt op het moment dat u een keuze voor een bepaald vleespakket heeft gemaakt. U vindt daar ook prachtige “vergeten vleessoorten” als Bavette, Jodenhaas, longhaas en ossenstaart voor overheerlijke bouillon. Kortom, zeker het bekijken waard.

Reserveer Jouw Deel Nu
U kunt onze manier van werken en met dieren omgaan bekijken op onze video's. Wij houden van vlees én van onze runderen; de reden waarom wij uitsluitend duurzaam geproduceerd vlees leveren. De beelden spreken voor zich.

Vindt u het leuk om de koeien, kippen of varkens te bezoeken, dan kan dat ook. Maak hiervoor wel eventjes een afspraak zodat wij het een en ander kunnen combineren en onze dieren minimaal worden gestoord.

Reserveer Jouw Deel Nu
Om het keurmerk biologisch vlees te mogen dragen zijn wij verplicht aan veel voorwaarden te voldoen. Wij voldoen aan veruit de meeste van deze voorwaarden.

 • Onze runderen grazen de gehele zomer op uitgestrekte weides.
 • Onze varkens zijn echte buitenvarkens, lopen buiten in de wei en modder
 • Onze kippen en hoenderen scharrelen in alle vrijheid, beschut in de boomgaard
 • Onze runderen verblijven 's winters in nieuwgebouwde hellingstallen, waar ze alle ruimte hebben om droog en comfortabel te bewegen en te liggen.
 • Onze varkens hebben een buiten schuilplaats en gaan in de winter naar binnen
 • Onze kippen hebben altijd de keuze, maar gaan ’s avonds op stok in de stal
 • Onze koeien krijgen hetzelfde eten als biologische koeien, maar omdat wij dit voer zelf verbouwen, mogen we niet het predicaat biologisch vlees voeren.
 • • Dit geldt ook voor onze varkens en kippen. Het Landhoen is wél biologisch!
 • Wij gebruiken geen preventieve antibiotica, pas wanneer de conditie van onze dieren erom vraagt, krijgen zij dit toegediend. Zieke dieren laten wij niet lijden.
 • Pas wanneer het medicijn volledig uit het lichaam verdwenen is, wordt het dier wanneer het de tijd is, aangeboden op de website.
 • Wij maken op geen enkele manier gebruik van genetische modificatie.


Daarom smáákt ons vlees wel biologisch, maar mag het niet biologisch vlees heten!
Dit met uitzondering van het Landhoen, welke wel biologisch is.

Reserveer Jouw Deel Nu
Wanneer u een vleespakket besteld heeft en u blijkt op de datum van de aflevering niet thuis te zijn kunnen wij u hiervoor de volgende oplossing bieden. Het 'ik wil het nu pakket '.

Voorbeeld: u hebt vlees besteld van de koe met oornummer A en nu blijkt u precies in de week van aflevering niet thuis te zijn. Geeft u dit zo snel mogelijk aan ons door. Wij nemen het vleespakket van de koe met oornummer A retour en delen u in bij een koe met oornummer B die wij uitleveren in een week dat u wel aanwezig bent. Het vleespakket van koe met oornummer A bieden wij vervolgens via de site aan als een 'ik wil het nu pakket'.

Op deze manier zijn drie partijen blij.

 • U, omdat u het vleespakket op een meer geschikte datum kunt ontvangen
 • Een van onze klanten omdat die niet hoeft te wachten op het vleespakket
 • Wij omdat wij op deze manier alle onnodige verspilling voorkomen.


Vakantie plannen of andere lopende afspraken? Bestel gerust uw luxe vleespakket. Wij zorgen ervoor dat u het pakket op een geschikte dag geleverd krijgt.

Ons service level is erg hoog, wat onder andere inhoud dat wij graag met u in overleg blijven, de reden waarom wij een afleverdatum, wanneer mogelijk graag voor u aanpassen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op en we beantwoorden uw vraag!

Uw vraag staat er niet bij? Bellen kan ook! 053-436 71 12
5 feiten
 1. Voor hetzelfde geld(of minder) eet u (h)eerlijk vlees van dieren die WEL een goed leven hebben gehad
 2. Het gemak van altijd een stukje vlees in uw vriezer
 3. 100% tevredenheidsgarantie en een super klantenservice
 4. Duizenden klanten gingen u reeds voor
 5. Gemiddeld een 9.6 klantenbeoordeling van ruim 900 beoordelingen!

Als u er aan toe bent om op een verantwoorde, meer bewuste manier met uw vleesconsumptie om te gaan en toch wilt genieten van een (h)eerlijk stukje vlees dan bent u toe aan SamenEenKoe!Reserveer Nu uw deel in 3 simpele stappen!

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 1503 stemmen