rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Waarom een duurzaam vleespakket voor de Kerst

Er worden met de kerstdagen in Nederland naar schatting 2,4 miljoen dieren gegeten, veelal afkomstig uit het buitenland. Onnodig gesleep met vlees. Dit is een reden temeer om voor eerlijk duurzaam vlees uit de groenste tuin van Nederland te kiezen. (H)eerlijk vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Hiermee kunnen we met zijn allen een verschil maken, een mooie kerstgedachte, vindt u niet?

We nemen de tijd om te genieten

Met de kerstdagen nemen we de moeite om iets speciaal op tafel te zetten. Onder het genot van een goed glas wijn nemen we de tijd om van elkaar en al het lekkers dat geserveerd wordt te genieten. Het is Kerst.

Wat is er dan niet lekkerder dan ouderwets gerijpt vlees te serveren. Wij hebben voor u (H)eerlijke kerstdiner suggesties, hiermee kunt u samen met familie en/of vrienden genieten van een exclusief Kerstdiner. Gewoon lekker thuis, met zijn allen. Is dat niet wat we het liefst willen?

Maar ja, niet in iedereen schuilt een chef-kok.

Wij gaan u helpen!


klik hier om het kerstmenu te bekijken

Kerstvleespakket biedt gemak en superieure kwaliteit

Voor de kerstdagen gaan onze ambachtelijk slagers het meest prachtige duurzame vlees wederom verwerken tot een gebruikelijk vleespakket. Speciaal voor de Kerst worden de vleespakketten aangevuld met een superieure malse Lende rollade (1 kg in medium pakket), deze is van een kwaliteit die u maar zelden tegenkomt.

Van de inhoud van dit Kerstvleespakket gebruiken wij een deel van het vlees voor het diner voor Eerste Kerstdag en wanneer u het wenst ook een deel voor de Gourmetschotel voor het diner van Tweede Kerstdag (dit kunt u separaat aangeven bij uw bestelling tijdens de checkout in het veld opmerkingen)

Natuurlijk blijft er ook een deel van het vlees ongebruikt met de Kerst, dit kunt zoals gebruikelijk gewoon invriezen, lekker voor het Nieuwe Jaar!

Het scheelt u zoveel tijd!

Naast het benodigde vlees vindt u in het Kerstvleespakket alle recepten, de bereidingswijzen en boodschappenlijstjes, welke u ook eenvoudig kunt uitprinten. Wel zo handig in gebruik. Kortom, SamenEenKoeKopen én Samen een kerstdiner bereiden, gemak dient de mens.

Levering

De pakketten worden geleverd in week 50(14, 15 of 16 december) en week 51(21,22 of 23 december). U kunt aangeven bij uw bestelling in welke week u het wilt ontvangen door dit te vermelden in het veld opmerkingen tijdens het bestelprocesklik hier om het kerstmenu te bekijken
Bestel nu jouw Kerstpakket

Ontdek nu wat er allemaal in het kerstmenu zit en hoe u kunt bestellen.

Bekijk het Kerstmenu

carpaccio

boullion

Lende Rollade

cheesecake

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 1287 stemmen