Colette Beyne - Culinair Expert

Biefpuntjes met chimichurri
Posted on: 18-06-2018 | Door: Colette Beyne | Categorie : Rundvlees
Eén van de redenen waarom ik zo enthousiast ben over Samen een koe kopen is, dat al het vlees van de dieren wordt gebruikt. Er wordt niets verspild. De slager snijdt het vlees na het uitbenen zó uit, dat er 36-40 gelijke samengestelde pakketten gemaakt kunnen worden. Daarbij blijven resten over, die ook weer gebruikt worden.

Door Colette Beyne op 18-06-2018
Kemperlandhoen met citroen en salie
Posted on: 07-05-2018 | Door: Colette Beyne | Categorie : Kip
Alweer heel wat jaren geleden maakte ik kennis met Herman Kemper, de man achter deze fantastische, biologische kip uit de Achterhoek. Hij kan je daar als geen ander enthousiast voor maken, maar in dit geval is proeven pas echt geloven. Het stevige vlees s

Door Colette Beyne op 07-05-2018
Hacheevlees
Posted on: 30-03-2018 | Door: Colette Beyne | Categorie : Rundvlees
Veel mensen denken dat je van hacheevlees eigenlijk alleen maar hachee kunt maken. Maar niets is minder waar! Het woord hachee komt van het Franse woord voor hakken: hacher. Het gaat dus om blokjes vlees, van het rund. En die kun je ook prima gebruiken om

Door Colette Beyne op 30-03-2018
Colette Beyne

Colette Beyne

Als klein meisje stond ik in restaurants bijna met mijn neus op de tafeltjes van andere mensen om te zien wat zij aten en was ik vaak in keukens te vinden om niets te missen van wat iemand aan het koken was..

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 1081 stemmen