Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Rundvlees

Duurzaam rundvlees is vlees dat op speciale wijze geproduceerd is, waarbij alle aandacht uit gaat naar een eerlijk en duurzaam productieproces. Zo hebben de vleesras koeien van duurzaam vlees altijd in alle vrijheid door de wei kunnen wandelen, hebben de koeien goede voeding gekregen en hebben de koeien niet onnodig of preventief antibiotica of hormonen gekregen. Hierdoor is het vlees niet alleen duurzaam met oog op de toekomst en het dierenwelzijn, maar is het ook lekkerder en bovendien gezonder dan standaard kiloknaller vlees. Op deze pagina lees je meer over duurzaam vlees.

Hou je van (H)eerlijk rundvlees, koop een koe

Duurzaam rundvlees van sameneenkoekopen.nl

Sameneenkoekopen.nl maakt het voor consumenten mogelijk om voor een kleine prijs duurzaam rundvlees te kopen. Door samen met anderen een deel van een koe te kopen, investeer je namelijk samen in de toekomst en deel je de kosten. Zo bestel je bij sameneenkoekopen.nl een vleespakket met duurzaam rundvlees, dat vervaardigd wordt uit honderd procent vleesras koeien. Waar je bij andere aanbieders vlees krijgt van melkkoeien of dubbeldoel koeien, krijg je bij sameneenkoekopen.nl alleen het beste rundvlees, van de beste vleesras koeien.

Maak een keuze met oog op de toekomst

Door duurzaam rundvlees aan te schaffen, investeer je in een duurzame samenleving en een eerlijk dierenwelzijn in Nederland. Duurzaam rundvlees is namelijk niet alleen lekker en gezond, maar ook beter met oog op de toekomst van de gehele maatschappij. Kortom koop een koe! Heb je vragen, aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Bestel nu jouw deel van deze koe
33%
fill koe
BLONDE D'AQUITAINE
NR. 1487, REKKEN
10/10

Ervaring: Geweldige service en geweldig lekker vlees! Een heel tevreden klant!

Cora

Meer

10/10

Ervaring: Onlangs voor de 4e keer rundvlees besteld. Ook één keer varkensvlees. Heerlijk vlees voor een goede prijs. Fijn zoals de porties verpakt zijn. Past prima in een halve la van de vriezer. Voor de komende tijd weer meer dan voldoende vlees op voorraad.

René van der Sanden

Meer

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2401 stemmen