Posted on: 08-09-2021 | Door: Kirsten | Categorie :
De soepen VanOnzeBoer

(H)eerlijke, goedgevulde soepen boordevol groenten en vlees maar vooral boordevol smaak. Soepen zoals ze alleen maar smaken wanneer ze Home Made zijn. Niet iedereen heeft de tijd om zelf soep te maken of kán zelf soep maken. Wij bieden het gemak én genot van Soepen VanOnzeBoer. Genieten van onze soep kan eigenlijk altijd. Als lunch, als tussendoortje, als voorgerecht, als extraatje tijdens een gezellige borrelmiddag of als avondeten met een broodje vleeswaren of kaas erbij.

De (H)eerlijkste soepen

Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat de soepen VanOnzeBoer 100 % puur natuur zijn, gemaakt in eigen keuken en volgens eigen recept. De soepen worden gemaakt zonder enige toevoeging van wat dan ook, geen kruidenbuiltjes, bouillon tabletten of andere smaakmakers. De verpakking van de soep is dusdanig dat u ook de soep, net als onze vleesprodukten, eenvoudig in kunt vriezen. Wij verpakken de soep in 1 of 2 koppen soep verpakkingen. De soep wordt bevroren geleverd en dient zo tevens als extra koelblok in uw vleespakket. Laat u verrassen en proef zelf. 

Met liefde gemaakt 

Wij, Huub en Kirsten Marsman zijn échte soepliefhebbers. In huiselijke kring maken wij al jaren alle soepen zelf. Soep verveelt nooit, er kan oneindig mee geexperimenteerd worden en het is gezond. Hoezo soep VanOnzeBoer? Juist omdat wij bij het klaarmaken van de vleespakketten reststromen overhouden zoals kipskeletten, botten etc. hebben wij de meest waardevolle grondstoffen voor de prachtige soepen al in huis. Dit maakt heel eenvoudig dat 1+1 = drie. 

Zo gezegd zo gedaan. Onze liefde voor soepen in combinatie met de voortdurende zoektocht, naar vermindering van verspilling en proberen reststromen een nieuwe betekenins te geven, heeft er nu toe geleid dat wij de Soepen VanOnzeBoer vanuit eigen keuken met liefde voor u klaarmaken. Met de soepen VanOnzeBoer weet u precies wat u krijgt. Een eerlijke verse, rijkgevulde puur natuurlijke soep boordevol smaak. En dat smaakt écht heel anders!

VanOnzeBoer Soepen

4 soepen 

Om te beginnen maken we 5 soepen. Al onze soepen worden gemaakt met ingredienten welke in het desbetreffende jaargetijde volop verkrijgbaar zijn. De soepen worden in kleine hoeveelheden bereid. Hierdoor én omdat we gebruik maken van seizoensgroenten en verse kruiden bestaat er de mogelijkheid dat de soep de ene keer net iets anders smaakt dan de andere keer. Immers de ene paprika is net iets zoeter dan de andere.

Kippensoep VanOnzeBoer: op basis van zelfgemaakte kippenbouillon, goed gevuld, gluten- en lactosevrij.

Groentesoep VanOnzeBoer: op basis van zelfgemaakte groentebouillon, rijk gevuld met verse groentes, soep is , gluten- en lactosevrij.

Goulashsoep VanOnzeBoer: Op basis van zelfgemaakte runderbouillon, rijk gevuld met goulash van 100% eigen rundvlees.

Tomatensoep VanOnzeBoer:  Op basis van zelfgemaakte kippenbouillon, gevuld met soepballetjes (25 gr.) van 100 % eigen rundvlees.

 

Bereiding

  1. breng pan met water aan de kook, hierna vuur uitzetten
  2. doe het zakje in de pan
  3. haal het zakje na 10 minuten uit het water, gebruik hiervoor de ronde delen aan de bovenkant, deze worden niet warm.

 

Wilt u het e.e.a. bestellen dan kunt u dit aan uw rundvleespakket of varkenvleespakket toevoegen, of meenemen wanneer u zelf een vleespakket samenstelt 

Laat het u smaken!

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten


Dit heb je nodig:

Bereiding


En zo maak je het:
Door Kirsten op 08-09-2021