Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Biologisch Rundvlees

Sameneenkoekopen en biologisch rundvlees eten

Biologisch rundvlees is s duurzaam vlees, dat op een eerlijke wijze geproduceerd wordt.

Zo moet bij de tot standkoming van biologisch rundvlees aan vele eisen worden voldaan. Eisen die het dierenwelzijn en het minder belasten van het milieu moeten waarborgen.

Sameneenkoekopen.nl verkoopt geen biologisch rundvlees maar heeft dierenwelzijn en de toekomst van ons milieu hoog in haar vaandel staan.

Toch mag ons duurzame rundvlees geen biologisch vlees genoemd worden. Graag leggen wij u uit waarom.

Biologisch rundvlees en duurzaam rundvlees online kopen

Sameneenkoekopen.nl vond dat het tijd was voor een collectief initiatief, waarbij meerdere mensen kunnen investeren in een duurzame maatschappij. Zo kun je bij sameneenkoekopen.nl terecht voor het online bestellen van een vleespakket, dat wordt samengesteld uit honderd procent duurzaam ( tekst onder button geeft aan waarom het vlees dat wij leveren geen biologisch rundvlees genoemd mag worden ) en traceerbaar rundvlees van alleen de beste vleeskoeien. Op deze manier ontvang je niet alleen het (H)eerlijkste rundvlees thuis, maar draag je bovendien een steentje bij aan de samenleving en het dierenwelzijn in Nederland.

Waarom duurzaam rundvlees niet altijd biologisch rundvlees is

Voordelig duurzaam rundvlees kopen

Omdat je bij sameneenkoekopen.nl met andere mensen een vleespakket van duurzaam rundvlees (geen biologisch rundvlees) koopt, kunnen de kosten van het vleespakket zo laag mogelijk worden gehouden. Zo hoef je slechts weinig geld te investeren om een steentje bij te dragen aan de nationale duurzaamheid en bovendien te profiteren van het beste duurzaamste rundvlees(geen biologisch rundvlees) op de markt. Je leest regelmatig "geen biologisch rundvlees" meer daar over op de site maar je kan het ons ook vragen. Besluit vandaag nog, koop een koe!

Heb je vragen, aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Bestel nu jouw deel van deze koe
33%
fill koe
BLONDE D'AQUITAINE
NR. 1487, REKKEN
10/10

Ervaring: Geweldige service en geweldig lekker vlees! Een heel tevreden klant!

Cora

Meer

10/10

Ervaring: Onlangs voor de 4e keer rundvlees besteld. Ook één keer varkensvlees. Heerlijk vlees voor een goede prijs. Fijn zoals de porties verpakt zijn. Past prima in een halve la van de vriezer. Voor de komende tijd weer meer dan voldoende vlees op voorraad.

René van der Sanden

Meer

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2401 stemmen