Chat with us, powered by LiveChat
rundvlees
koop een koe
blonde d'Aquitaine
biologisch rundvlees
online vlees bestellen
biologisch eten

Biologisch Eten

Sameneenkoekopen en biologisch rundvlees eten

Steeds meer mensen kiezen bij het aanschaffen van vlees voor een duurzame keuze en dit is niet voor niets.

Zo wordt het vlees niet vervaardigd uit ongelukkige koeien in een klein, donker hok, maar krijg je vlees van koeien die een comfortabel en prettig leven hebben geleid in een grote wei.

En dit is niet alleen beter voor de samenleving, maar ook voor de smaak van het vlees. Investeer daarom in duurzaam vlees en biologisch eten, je investeert in een betere toekomst voor iedereen.

Biologisch eten met duurzaam rundvlees van sameneenkoekopen.nl

De online aanbieder van duurzaam rundvlees sameneenkoekopen.nl, biedt vleespakketten aan van het beste duurzame vlees van vleesras koeien als de Blonde d’Aquitaine. Zo koop je bij sameneenkoekopen.nl een vleespakket van 7,5 kilo met 14 verschillende soorten rundvlees. Al het duurzame rundvlees van de website is vervaardigd uit honderd procent vleesras koeien, die stuk voor stuk een prettig en comfortabel leven hebben geleid. Dit wil zeggen dat ze gedurende hun leven alle vrijheid hebben gehad, goede voeding hebben gekregen en bovendien geen hormonen hebben gekregen. Wil je bewust en biologisch eten? Koop dan een duurzaam rund vleespakket bij sameneenkoekopen.nl.

Biologisch eten in combinatie met
duurzaam vlees rundvlees

Investeer in dierenwelzijn

Vleeskoeien die op een duurzame manier zijn grootgebracht hebben duidelijk een beter leven geleid dan koeien van kiloknaller vlees. Door te kiezen voor biologisch eten in combinatie met duurzaam vlees krijg je niet alleen eten van betere kwaliteit, maar draag je ook een steentje bij aan het dierenwelzijn in Nederland. Besluit vandaag nog, koop een koe! Heb je vragen, aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Bestel nu jouw deel van deze koe
33%
fill koe
BLONDE D'AQUITAINE
NR. 1487, REKKEN
10/10

Ervaring: Geweldige service en geweldig lekker vlees! Een heel tevreden klant!

Cora

Meer

10/10

Ervaring: Onlangs voor de 4e keer rundvlees besteld. Ook één keer varkensvlees. Heerlijk vlees voor een goede prijs. Fijn zoals de porties verpakt zijn. Past prima in een halve la van de vriezer. Voor de komende tijd weer meer dan voldoende vlees op voorraad.

René van der Sanden

Meer

Sameneenkoekopen
The Feedback Company
9.6
Gemiddelde score op basis van: 2401 stemmen