Dit recept is 23x beoordeeld. Gem. beoordeling: 7.0
Recepten > Rund > Stoofvlees met Tomaat en Harissa
Stoofvlees met Tomaat en Harissa
Bereidingswijze
1 Meng in een kom het paprikapoeder, de suiker, het knoflookpoeder, het uienpoeder en wat zout en peper door elkaar.
Gedaan2 Wrijf het vlees in met dit specerijenmengsel en laat het minimaal 30 min. (of zo lang mogelijk) marineren in de koelkast.
Gedaan3 Verwarm de oven voor op 140°C. Laat het vlees weer op kamertemperatuur komen.
Gedaan4 Leg in een afsluitbare (gietijzeren) stoofpan met dikke bodem, voeg de overige ingrediënten en 500 ml water toe en leg een deksel op de pan.
Gedaan5 Stoof het vlees in ± 10 uur botermals of tot het makkelijk uit elkaar valt. Keer halverwege en voeg eventueel water toe als de saus teveel inkookt.
Gedaan6 Schep het teveel aan vet van de saus.
Serveren
Snijd het vlees in plakjes, leg ze in de saus en serveer.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Stoofvlees met Tomaat en Harissa
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling