1 Doe de kipfilet en het water in een pan, breng aan de kook en laat ongeveer 30 minuten sudderen.
Gedaan2 Haal het vlees eruit, laat afkoelen en snijd in hapklare stukjes, Houd de kippenbouillon apart in de pan.
Gedaan3. Schil ondertussen de wortel en rasp deze op een grove rasp, schil en snipper de ui, was de bleekselderij en snij in hapklare stukjes. Pel de knoflook en pers door de knoflookpers.
Gedaan4 Verhit de plantaardige olie in een pan op middelhoog vuur.
Gedaan5 Voeg de ui toe en fruit ongeveer 5 minuten. Voeg de wortel en bleekselderij toe en bak nog 5 minuten.
Gedaan6 Voeg dan de knoflook toe en haal na een minuut van het vuur.
Gedaan7 Meng de gesauteerde groenten, kip, pompoenpuree, slagroom, zout, voeg de peper en paprika toe aan de kippenbouillon en roer. Breng aan de kook en haal na een paar minuten van het vuur.
Gedaan8 Rasp de kaas op een fijne rasp. Voeg toe aan de soep en roer om op te lossen.
Gedaan9 Hak de kruiden fijn en strooi over de pompoensoep voor het opdienen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Pompoensoep met kip
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling