Korma met kip en mango
Bereiding
1 Snijd de kip in dunne reepjes. Snijd op een andere snijplank en met een schoon mes de uien in parten. Snijd de mango in blokjes..
2 Blancheer de peulen kort zodat ze knapperig blijven en spoel ze goed koud onder de koude kraan om doorgaren te voorkomen.
3 Verhit een eetlepel kokosolie in een koekenpan en fruit de ui partjes tot ze glazig zien. Voeg de kruidenpasta toe en fruit dit even mee. Roer de kipstukjes door de pasta en giet de kokosmelk er op. Roer het geheel goed door en laat 20 minuten zacht pruttelen.
4 Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
5 Voeg na 20 minuten de peulen, kikkererwten en mango toe aan de korma pasta en warm nog even door.
Serveren
Schep de rijst op 4 borden en verdeel hierover de korma. Bestrooi met wat gehakte koriander.
Maak er zelf naanbrood of een frisse komkommersalade bij!