SELECT id from recepten where naam = 'Biefstuk salade' Biefstuk salade || SEKK Recepten
Biefstuk salade
Bereiden in:
Voorbereiding: 30 minuten
Bereiding: 0 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 400 gr biefstukpuntjes, biefstuk of kogelbiefstuk op kamer temperatuur
  • Scheutje olijfolie
  • 160 gr gemengde sla
  • 2 appels
  • 250 gr kastanjechampignons
  • 100 gr grana padano snippers
  • 5 eetl olijfolie
  • 2 eetl balsamicoazijn
  • Peper en zout
  • 2 eetl honing
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 52x beoordeeld. Gem. beoordeling: 9.5
Recepten > Rund > Biefstuk salade

Biefstuk salade

Bereiding

1 Meng de olijfolie, balsamico, honing en een snufje peper en zout door elkaar.

2 Halveer de champignons en bak deze in een klein beetje olie bruin en houd ze warm in het pannetje.

3 Bestrooi de biefstuk met peper.

4 Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan en schroei de biefstuk aan beide kanten op hoog vuur dicht. Laat de biefstuk daarna nog 2 a 3 minuten op laag vuur door bakken. Als je je biefstuk iets meer doorbakken wilt dan laat je hem nog 2 minuutjes langer in de pan.

5 Wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat rusten.

6 Snijd de appel in stukjes en meng met de sla.

7 Schep de champignons er door en giet de dressing er bij.

8 Hussel alles goed door elkaar en bestrooi met de kaas snippers.

9 Snij de biefstuk in reepjes en serveer op de salade.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.