Biefstuk salade
Bereiding
1 Meng de olijfolie, balsamico, honing en een snufje peper en zout door elkaar.
2 Halveer de champignons en bak deze in een klein beetje olie bruin en houd ze warm in het pannetje.
3 Bestrooi de biefstuk met peper.
4 Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan en schroei de biefstuk aan beide kanten op hoog vuur dicht. Laat de biefstuk daarna nog 2 a 3 minuten op laag vuur door bakken. Als je je biefstuk iets meer doorbakken wilt dan laat je hem nog 2 minuutjes langer in de pan.
5 Wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laat rusten.
6 Snijd de appel in stukjes en meng met de sla.
7 Schep de champignons er door en giet de dressing er bij.
8 Hussel alles goed door elkaar en bestrooi met de kaas snippers.
9 Snij de biefstuk in reepjes en serveer op de salade.