1 Meng de sojasaus en sherry goed door elkaar. Wentel de biefstukken er door en laat ze ca. 10 min. marineren. Neem ze uit de marinade en dep ze droog. Bewaar de marinade.
Gedaan2 Verhit de olie in een pan of wok. Braad daarin de biefstukken op een hoog vuur aan elke kant ca. 2 min. Roer gember en suiker door de marinade. Roer net zo lang tot de suiker is opgelost. Giet de marinade in de pan of wok en braad het vlees nog 4-5 min
Gedaan3 Neem de biefstukken uit de pan en snijd ze in dunne plakjes. Verdeel over vier borden en garneer met wat groenten. Serveer de saus erbij. .
Kooktips
Als u de biefstukken braadt moet de olie zo heet mogelijk zijn. Zet daarna het vuur lager.
Serveren
Serveer bij de biefstuk eens groenten uit de wok met mihoen, of beetgaar gekookte spaghetti
Wist u dit?
Ongeraffineerde suiker is een tussenproduct bij de productie van riet en geraffineerde suiker. De siroop die aan de kristallen kleeft zorgt voor een bruine kleur.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Biefstuk op Japanse wijze
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling