Het maken van de Beurre de cafe de Paris is eigenlijk alleen maar mengen.
1 Meng ketchup, mosterd, sjalot, knoflook, kappertjes, ansjovis, rode port, cognac, worcestershiresaus, peterselie, bieslook, dragon, paprikapoeder, kerriepoeder, cayennepeper, citroensap, citroenschil en zout en laat afgedekt 24 uur op je aanrecht staan.
Gedaan2 Maal alle ingrediënten fijn in de keukenmachine en voeg al draaiend de boter toe.
Maak de randen van de bak een paar keer schoon met een pannenlikker en roer het geheel tot een goed gemengde boter.
Gedaan3 Leg 3 lagen plasticfolie op elkaar, leg een "worst" van boter in het midden en rol tot een worstje. Draai beide uiteindes van het folie dicht en zet vast met een plakbandje. Laat opstijven in de koeling.
Wist u dit?
Bewaaradvies; 5 dagen in de koeling, 6 maanden in de vriezer
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Beurre cafe de Paris
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling