1 Schil de asperges zorgvuldig vanaf net onder het kopje en snijd 2 cm van de onderkant af.
Gedaan2 Kook ze in ruim water met wat zout in ca. 8-10 minuten gaar. Laat nog even nagaren in het warme kookvocht.
Gedaan3 Botersaus maken: Smelt de roomboter op laag vuur.Roer het citroensap erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Houd warm, maar laat de boter niet bruin worden.
Gedaan4 Eieren bereiden: Kook de eieren hard, pel ze en hak fijn of snijd in plakjes.
Gedaan5 Serveren: Leg de asperges op een mooie schaal of borden. Verdeel de achterham en Coppa di Parma er mooi overheen of ernaast. Lepel de warme botersaus over de asperges en garneer met de fijngehakte eieren. Werk af met wat verse peterselie voor een frisse touch.
Serveren
Tip: Serveer met gekookte krieltjes of een luchtige aardappelpuree voor een complete maaltijd.
Een glas koele witte wijn erbij en het genieten kan beginnen!
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Asperges
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling