1 Doe alle ingrediënten in een steelpannetje en verwarm op laag vuur.
Gedaan2 Laat het zachtjes 5–10 minuten inkoken tot de saus dikker en stroperig wordt. Blijf goed roeren om aanbranden te voorkomen.
Gedaan3 Proef en voeg naar wens extra honing (voor meer zoet), azijn (voor frisheid) of Cayenne (voor extra pit) toe.
Kooktips
Lak de ribs royaal in de laatste 10–15 minuten van het garen.
Herhaal dit gerust een paar keer voor die ultieme plakkerige, glanzende afwerking.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Glaze Rooksmaak
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling