1 Bereid de vulling: Meng het gehakt met de rozemarijn, knoflook, mosterd, paprikapoeder, zout en peper. Kneed goed door elkaar zodat de smaken zich goed mengen.
Gedaan2 Vorm de worsten: Verdeel het gehaktmengsel in 12 gelijke porties en rol hier kleine worstjes van.
Gedaan3 Vullen en rollen: Leg op elk plakje bladerdeeg een worstje. Vouw het deeg eromheen en druk de randen goed dicht met een vork
Gedaan4 Afwerking: Leg de worstenbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk ze met het losgeklopte ei en strooi er eventueel sesamzaadjes over.
Gedaan5 Bakken: Bak de worstenbroodjes in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Serveren
Serveer de mini-worstenbroodjes warm met een dipsaus zoals grove mosterd of een pittige tomatenchutney.
Wist u dit?
Zelf maken heeft nog meer voordelen:
Vers en vol smaak: Niets verslaat de geur en smaak van zelfgebakken worstenbroodjes.
Creatief en persoonlijk: Speel met kruiden, zoals rozemarijn, tijm of zelfs een vleugje knoflook.
Perfect voor elke gelegenheid: Ze zijn klein, makkelijk te maken en passen bij elke borrel of feestje.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Worstenbroodjes
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling