1 Vlees aanbraden: Verhit de olijfolie in een grote pan of braadpan. Bak de stukjes wildzwijnpoulet in porties rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en zet apart.
Gedaan2 Groenten fruiten: Voeg in dezelfde pan de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe. Bak op middelhoog vuur tot de groenten zacht zijn en beginnen te kleuren.
Gedaan3 Blussen en smaakmakers toevoegen: Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Blus af met de rode wijn en laat 2-3 minuten inkoken. Voeg daarna de gepelde tomaten (fijngehakt of geplet), bouillon, laurier, rozemarijn en kruidnagels toe.
Gedaan4 Wildzwijn stoven: Doe het aangebraden wildzwijn terug in de pan. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 2 tot 2,5 uur zachtjes pruttelen met het deksel schuin op de pan. Roer af en toe door en voeg wat extra bouillon of water toe als de saus te dik wordt.
Gedaan5 Afwerken: Voeg de rode wijnazijn en suiker toe om de smaken in balans te brengen. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Gedaan6 Pasta bereiden: Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de pasta door de saus, zodat elke sliert bedekt is met de rijke ragout
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Wildzwijn pastasaus
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling