SELECT id from recepten where naam = 'Warme salade met Biefpuntjes' Warme salade met Biefpuntjes || SEKK Recepten
Warme salade met Biefpuntjes
Bereiden in: koekenpan
Voorbereiding: 15 minuten
Bereiding: 10 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • Ingrediënten:
  • 250 g varkensfilet reepjes, malse biefstukpuntjes, pure kippendij reepjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1/2 courgette, in halve plakjes
  • 1 rode ui, in dunne parten
  • 75 g gemengde sla (rucola, veldsla, spinazie, etc.)
  • 1 el olijfolie
  • Snuf paprikapoeder, peper en zout
  • Voor de saus (frisse knoflook-yoghurtsaus):
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 1 tl citroensap
  • 1 kleine teen knoflook, fijn geraspt
  • Snufje zout en peper
  • Eventueel wat fijngehakte peterselie of munt
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 434x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.4
Recepten > Rund > Warme salade met Biefpuntjes

Warme salade met Biefpuntjes

Bereiding

1 Vlees bakken: Verhit de olie in een koekenpan of wok en bak het vlees kort op hoog vuur bruin. Haal uit de pan en houd even apart (liefst warm onder aluminiumfolie).
2 Groenten bakken: Voeg eventueel nog wat olie toe aan de pan en bak de paprika, courgette en ui ca. 5 minuten tot ze licht goudbruin en beetgaar zijn.

3 Saus maken: Meng ondertussen alle ingrediënten voor het sausje.

4 Salade opmaken: Verdeel de sla over de borden, leg daar de warme groenten en het vlees op. Lepel het sausje erover of serveer apart.

Serveren

Tip: Werk af met wat geroosterde pitten of verkruimelde feta voor extra smaak en bite.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.