1 Vlees bakken: Verhit de olie in een koekenpan of wok en bak het vlees kort op hoog vuur bruin. Haal uit de pan en houd even apart (liefst warm onder aluminiumfolie).
Gedaan2 Groenten bakken: Voeg eventueel nog wat olie toe aan de pan en bak de paprika, courgette en ui ca. 5 minuten tot ze licht goudbruin en beetgaar zijn.
Gedaan3 Saus maken: Meng ondertussen alle ingrediënten voor het sausje.
Gedaan4 Salade opmaken: Verdeel de sla over de borden, leg daar de warme groenten en het vlees op. Lepel het sausje erover of serveer apart.
Serveren
Tip: Werk af met wat geroosterde pitten of verkruimelde feta voor extra smaak en bite.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Warme salade met Biefpuntjes
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling