Gehakt muffins
Bereiding
1 Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
2 Meng in een grote kom het gehakt met de ui, knoflook, ei, paneermeel, mosterd, ketchup en kruiden. Kneed goed door.
3 Vet een muffinvorm in of gebruik papieren vormpjes.
4 Verdeel het gehaktmengsel over de muffinvormpjes en druk stevig aan.
5 Top eventueel af met een beetje kaas of een stukje spek.
6 Bak 25-30 minuten in de oven, tot ze gaar en mooi bruin zijn.
7 Laat iets afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm.
Serveren
met een dotje mosterd, barbecuesaus of een frisse yoghurtdip. Ook lekker op een zacht broodje met sla en augurk!
Wist u dit?
Handzaam & leuk: Mini gehaktbroodjes in muffinvorm, verrassend én handig.
Perfect voor onderweg: Geen bestek nodig, dus ideaal voor op pad.
Lekker warm én koud: Maak ze van tevoren en bewaar in de koelkast of vriezer.