1 Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
Gedaan2 Meng in een grote kom het gehakt met de ui, knoflook, ei, paneermeel, mosterd, ketchup en kruiden. Kneed goed door.
Gedaan3 Vet een muffinvorm in of gebruik papieren vormpjes.
Gedaan4 Verdeel het gehaktmengsel over de muffinvormpjes en druk stevig aan.
Gedaan5 Top eventueel af met een beetje kaas of een stukje spek.
Gedaan6 Bak 25-30 minuten in de oven, tot ze gaar en mooi bruin zijn.
Gedaan7 Laat iets afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm.
Serveren
met een dotje mosterd, barbecuesaus of een frisse yoghurtdip. Ook lekker op een zacht broodje met sla en augurk!
Wist u dit?
Handzaam & leuk: Mini gehaktbroodjes in muffinvorm, verrassend én handig.
Perfect voor onderweg: Geen bestek nodig, dus ideaal voor op pad.
Lekker warm én koud: Maak ze van tevoren en bewaar in de koelkast of vriezer.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Gehakt muffins
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling