1 Vlees fijnmaken
Trek het gare varkensvlees uit elkaar met twee vorken of hak het fijn in een keukenmachine tot het smeuïg maar nog een beetje structuur heeft.
Gedaan2 Mengen
Voeg de boter, roomkaas, mosterd, kappertjes, augurk en sjalot toe. Meng alles goed door elkaar met een vork of spatel. Breng op smaak met peper en zout. Voor extra diepte kun je wat verse tijm of peterselie toevoegen.
Gedaan3 Even laten rusten
Zet de spread minimaal 30 minuten in de koelkast zodat de smaken goed kunnen mengen.
Kooktips
Je kunt dit recept ook maken met restjes pulled pork.
Heerlijk met een likje grove mosterd bovenop of wat ingelegde rode ui.
Voor een pittige variant: voeg een beetje gerookt paprikapoeder of chili toe.
Serveren
Snijd het stokbrood in schuine sneetjes en rooster licht als je van extra crunch houdt. Besmeer royaal met de meat spread en garneer eventueel met een augurkje of kruiden.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Varkensvlees salade
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling