1 Verhit een stoofpan met wat olijfolie en bak het varkensvlees rondom bruin.
Gedaan2 Voeg de ui, knoflook en wortel toe en fruit 5 minuten mee.
Gedaan3 Roer de tomatenpuree erdoor en laat even meebakken.
Gedaan4 Blus af met de wijn en voeg daarna de bouillon toe.
Gedaan5 Doe de rozemarijn en het laurierblad erbij, breng op smaak met zout en peper.
Gedaan6 Laat het geheel zachtjes sudderen met de deksel op de pan, ca. 2 uur, tot het vlees zacht en uit elkaar valt.
Serveren
Voor een feestelijk tintje combineer je deze stoof met:
- Romige aardappelgratin – zacht, smeuïg en perfect bij kruidig vlees
- Geroosterde voorjaarsgroenten – wortel, pastinaak en asperges
- Frisse lentesalade – met radijs en citroen-honingdressing
- Ambachtelijk brood – om lekker mee te dippen
Wijnsuggestie – een zachte Twentse wijn , van voortreffelijke kwaliteit!
Tip: Werk het stoofpotje af met een takje rozemarijn of citroenrasp voor een frisse, feestelijke touch!
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Procureur met rozemarijn
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling