1 Om te beginnen alvast de oven voorverwarmen op 175 °C.
Gedaan2 De paprika's mag u in grote stukken snijden en mengen met de knoflook, de Italiaanse kruiden, de vermout, de runderfond en zout en peper in de braadzak.
Gedaan3 Leg de rollade op de groente. Bind de zak dicht, prik er flink wat gaatjes in aan de bovenzijde en leg hem in een ovenschaal.
Gedaan4 Braad de rollade in 120-150 minuten gaar in de oven.
Gedaan5 Knip een puntje van de zak en schenk het braadvocht in een steelpan. Kook dit op hoog vuur tot de helft in.
Gedaan6 Schep de groenten op vier warme borden, snijd de rollade in plakken en leg deze erop.
Gedaan7 Mix het vocht met de boter tot een gebonden schuimige saus. Voeg zout en peper toe en schep de saus over de rollade.
Serveren
Lekker met verse tagliatelle of gebakken krielaardappeltjes
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Stoofrollade uit braadzak
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling