1 Als je een extra ingrediënt aan je roerei wilt toevoegen, bijvoorbeeld spekjes bak deze dan eerst uit, en leg het daarna apart in een kommetje.
Gedaan2 Breek de eieren boven een glazen kom en klop goed los tot er een gelijkmatige lichtgele kleur ontstaat.
Gedaan3 Verwarm een schone koekenpan met antiaanbaklaag met wat boter.
Gedaan4 Voeg de melk toe aan de eieren en klop krachtig zodat er luchtbellen ontstaan. Je kunt ook een mixer gebruiken. Er moet echt wat lucht in de eieren geklopt worden.
Gedaan5 Als de boter in de pan heet genoeg is, giet je het ei voorzichtig in de pan. Niet meteen roeren! Laat het heel even liggen tot de onderkant een beetje is gestold.
Gedaan6 Met een rubberen spatel, duw je de zijkanten voorzichtig naar het midden zodat het ei wat nog niet gestold is op de bodem van de pan loopt. Ga hier mee door tot alles begint te stollen.
Gedaan7 Draai het vuur uit en ga zachtjes roeren, maar ga geen stukken ei kapot maken. Hoe groter de stukken blijven, hoe beter.
Gedaan8 Als je de ingrediënten die je van te voren klaargemaakt had wilt toevoegen, is dit een goed moment.
Gedaan9 Leg je roerei op een bord wanneer het ei wel is gestold, maar nog heel zacht is. Nadat je ze op je bord hebt gelegd zal het nog even nagaren.
Gedaan10 Bestrooi met een beetje zout en witte peper naar smaak en geniet van je perfecte scrambled eggs!
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Scrambled Eggs
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling