1 Kruid het vlees met zout en zwarte peper.
Gedaan2 1 eetlepel olijfolie heet laten worden in een pan. Schroei de karbonades 3-5 minuten per kant, of tot de karbonades grotendeels gaar zijn. Karbonades zullen later in de saus verder koken.
Gedaan3 Leg de karbonades op een bord.
Gedaan4 Meng de kippenbouillon met de mosterd.
Gedaan5 Ga verder in de pan, voeg 1 eetlepel olie toe daarna appels en uien. Kook 4 minuten, af en toe roerend. Kruid met peper, zout, salie, rozemarijn en tijm.
Gedaan6 Giet het bouillonmengsel erbij en gebruik een houten lepel om voorzichtig over de bodem van de pan te schrapen om eventuele bruine stukjes los te laten (die zitten boordevol smaak).
Gedaan7 Leg de karbonades terug in de pan, nestel ze tussen de appels.
Gedaan8 Kook 2-3 minuten, tot de karbonades gaar zijn en de vloeistof met de helft is verminderd.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Karbonade met mosterd
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling