1 Stoom de aspergetips tot ze beetgaar zijn. Bij mij duurde dat slechts 5 minuten, maar de exacte tijd hangt van de dikte van de asperges af en natuurlijk je eigen voorkeur.
Gedaan2 Laat de asperges afkoelen.
Gedaan3 Pureer 125 g van de bramen samen met de olie, azijn en honing tot een gladde dressing. De hoeveelheden van olie, azijn en honing zijn een indicatie. Hoeveel je precies nodig hebt hangt sterk af van de ingrediënten (merk, soort) en van wat jij zelf lekker vindt. Proef even en voeg naar smaak nog wat extra toe.
Gedaan4 Giet de dressing nog door een fijn zeef om de zaadjes van de bramen te verwijderen. Snij de bietjes flinterdun in reepjes.
Gedaan5 Doe voor het serveren de salade en de bietjes op bordjes of in een schaal. Verdeel de asperges erover.
Gedaan6 Verdeel de mozzarella en de ham in stukken over de salade.
Gedaan7 Doe de rest van de bramen erbij.
Gedaan8 Sprenkel de dressing erover en maak af met wat zout en peper uit de molen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Salade met bramen
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling