Dit recept is 2x beoordeeld. Gem. beoordeling: 10.0
Recepten > Rund > Runderrollade met rozemarijn en knoflook
Runderrollade met rozemarijn en knoflook
Bereidingswijze
1 Laat de rollade om te beginnen rustig op kamertemperatuur komen
Gedaan2 Verhit de pan en doe er de olie in, braad de rollade rondom bruin aan, dit mag op redelijk hoog vuur.
Gedaan3 Voeg nu de roomboter, hele knoflooktenen en hele takken rozemarijn toe en braad dit nog even mee.
Gedaan4 Blus nu af met de rode wijn en laat dit even inkoken.
Gedaan5 Nu de bouillon er aan toevoegen en de rollade in ongeveer 30 minuten mooi bruin en gaar braden, hou het deksel schuin op de pan. Keer de rollade regelmatig om.
Gedaan6 Haal de rollade uit de pan, leg hem op een snijplank en bedek het met aluminiumfolie.
Gedaan7 Zet de pan met jus op een hoog vuur om de jus eventueel nog in te koken.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Runderrollade met rozemarijn en knoflook
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling