SELECT id from recepten where naam = 'Rosbief met Rucola en mozzarella' Rosbief met Rucola en mozzarella || SEKK Recepten
Rosbief met Rucola en mozzarella
Bereiden in: braadpan
Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 10 minuten

Ingrediënten (4 pers.)

  • 500 gram rosbief
  • kerstomaten250 g
  • rucola100 g
  • basilicum½ bosje
  • buffelmozzarella2 bollen
  • olijfolie
  • peper
  • grof zeezout
Mail mij het boodschappenlijstje

Voedingswaarde

Geef je oordeel


Dit recept is 8x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.0
Recepten > Rund > Rosbief met Rucola en mozzarella

Rosbief met Rucola en mozzarella

Bereiding

Start met het voor verwarmen van de oven 180°C.

1 Verhit boter in een pan en schroei de rosbief langs alle kanten dicht.
2 Kruid met peper en zout. Gaar 15-20 minuten verder in de oven: lepel regelmatig wat braadvocht over de rosbief.
3 Laat de rosbief afkoelen onder een vel aluminiumfolie.
4 Halveer de kerstomaten.
5 Trek de mozzarella in stukjes.
6 Pluk de blaadjes basilicum van de takjes af. Spoel en droog de rucola.
7 Snij de rosbief in fijne plakjes en schik ze in een schaal.
8 Verdeel er de kerstomaten, de mozzarella, de rucola en het basilicum over. Werk af met olijfolie, peper van de molen en grof zeezout.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.