Dit recept is 8x beoordeeld. Gem. beoordeling: 8.0
Recepten > Rund > Rosbief met Rucola en mozzarella
Rosbief met Rucola en mozzarella
Bereidingswijze
Start met het voor verwarmen van de oven 180°C.
1 Verhit boter in een pan en schroei de rosbief langs alle kanten dicht.
Gedaan2 Kruid met peper en zout. Gaar 15-20 minuten verder in de oven: lepel regelmatig wat braadvocht over de rosbief.
Gedaan3 Laat de rosbief afkoelen onder een vel aluminiumfolie.
Gedaan4 Halveer de kerstomaten.
Gedaan5 Trek de mozzarella in stukjes.
Gedaan6 Pluk de blaadjes basilicum van de takjes af. Spoel en droog de rucola.
Gedaan7 Snij de rosbief in fijne plakjes en schik ze in een schaal.
Gedaan8 Verdeel er de kerstomaten, de mozzarella, de rucola en het basilicum over. Werk af met olijfolie, peper van de molen en grof zeezout.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Rosbief met Rucola en mozzarella
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling