1 Kies een geschikte braadpan of koekenpan
Gedaan2 In ruim braadmiddel de rollade rondom dicht schroeien
Gedaan3 Vuur laag zetten en 250 ml. vloeistof toevoegen. Dit kan water, bouillon of wijn zijn.
Gedaan4 Rollade af en toe draaien.
In de oven:
1 Verwarm de oven voor op 150 graden. Bak de rollade rondom bruin aan in de pan
Gedaan2 Leg de rollade in een braadslede en plaats deze in de oven. Schep regelmatig het braadvocht over de rollade, zo blijft deze mals.
Braad- en grilltijden:
Varkensrollade: 1 uur en 45 minuten per kilo
Varkensfiletrollade: 1 uur en 15 minuten per kilo
Schouderfiletrollade:1 uur en 45 minuten per kilo
Half om half rollade: 1 uur en 45 minuten per kilo
Kiprollade: 1 uur en 15 minuten per kilo
Carpacciorollade: zie recepten pagina (https://www.sameneenkoekopen.nl/recept/Carpaccio-rollade)
Porchetta rollade: zie recepten pagina ( https://www.sameneenkoekopen.nl/recept/Porchetta)
Laat de rollade na het braden 5 minuten rusten en knip daarna de touwtjes los.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Rollades braden
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling