1 Ui en paprika schoonmaken (pitjes eruit halen) en in reepjes snijden.
Gedaan2 Snij het vlees in grotere blokjes van ongeveer 2 x 2 cm.
Gedaan3 Gebruik een grote pan met vooral een dikke bodem, dek aan gietijzeren pan. Verhit eerst de pan en laat daarna de boter erin smelten. Bak het vlees rondom bruin. Het garen gebeurt straks. Als het vlees een beetje bruin is, kunnen de uien erbij. Als de uien glazig zijn, mag de paprika er ook bij.
Gedaan4 Nu gaan we de kruiden toevoegen. Hierdoor ontstaat de échte Goulash-smaak en laat jouw keuken alvast heerlijk ruiken. Al is de paprika ook wel cruciaal. De komijn, cayennepeper, paprikapoeder, tomatenpuree en bloem mogen erbij. Peper en zout naar smaak toevoegen.
Gedaan5 Tot slot het geperste teentje knoflook en de bouillon toevoegen.
Gedaan6 Nu kan het 3 uur lang sudderen, geuren en kleuren.
Gedaan7 Nu af en toe even roeren en verder met rust laten. Het vlees is klaar wanneer u het met de vork uit elkaar kunt duwen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Hongaarse Goulash
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling