Kook de pasta in gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking.
1 We maken eerst al het snijwerk klaar.
Snij de uien in kleine stukjes, hak de knoflook en de peterselie fijn. Ook de paprika snijden in dunne reepjes. de champignons in kwartjes snijden.
Gedaan2 Ook de biefstuk snijden, doe dit in plakjes en bestrooi ze met peper en zout.
Gedaan3 De roomboter in de warme pan laten smelten, gebruik een hapjespan. Nu de biefstuk kort, om en om, bakken zodat het aan de buitenkant iets bruint. Binnenkant rosé laten. Vlees uit de pan op een bord afdekken met aluminiumfolie.
Gedaan4 Fruit in dezelfde pan de knoflook en ui tot ze glazig zijn daarna de paprika, champignons, tomatenpuree en paprikapoeder toe voegen en even aanbakken.
Gedaan5 Blus af met de bouillon en room en breng op smaak met peper en zout.
Gedaan6 Maak een papje van de maïzena met wat water en giet dit bij de saus. Roer om en laat nog even stoven. Voeg nu de biefstuk toe en warm met het deksel op de pan nog een minuut door.
Roer de pasta door de saus en serveer in diepe borden. Garneer met de gehakte peterselie en verse zwarte peper.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Pasta Stroganoff
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling