1 Bak het vlees in boter rondom bruin, voeg ui, wortel en bleekselderij toe, bak even mee en roer de bloem erdoor.
Gedaan2 Voeg tomatenpuree toe, blus af met rode wijn en schenk de bouillon erbij.
Gedaan3 Voeg laurier en tijm toe en laat ±1,5 uur zachtjes stoven tot het vlees mals is.
Gedaan4 Roer de room erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Gedaan5 Schep de ragout in ovenvaste schaaltjes, dek af met bladerdeeg
Gedaan6 Bestrijk met een beetje ei en bak ±20 minuten op 200°C tot goudbruin.
Serveren
Serveer warm, met wat cranberrycompote of spruitjes met spekjes erbij — een herfstgerecht dat voelt als een omhelzing.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Ragout van wildzwijn
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling