1 Bestrooi het hertenpoulet met bloem, peper en zout.
Gedaan2 Verhit boter of olie in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Haal het uit de pan.
Gedaan3 Fruit in dezelfde pan de knoflook, wortel en de zilveruitjes kort aan.
Gedaan4 Roer de tomatenpuree erdoor en blus af met de rode wijn. Laat even inkoken.
Gedaan5 Voeg de tomatenblokjes, fond, tijm en laurier toe. Breng aan de kook.
Gedaan6 Doe het hertenpoulet terug in de pan en laat op laag vuur 2 tot 2,5 uur zachtjes stoven tot het vlees boterzacht is.
Gedaan7 Breng op smaak met peper en zout. Serveer met aardappelpuree of knapperig brood.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Hertenstoof
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling