1 Vlees aanbraden: Verhit de boter in een stoofpan en bak het poulet rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en zet apart.
Gedaan2 Groenten fruiten: Bak in dezelfde pan de uien, knoflook, wortel, prei en champignons tot ze zacht beginnen te worden.
Gedaan3 Smaakmakers toevoegen: Roer de tomatenpuree, mosterd en balsamicoazijn door de groenten en bak kort mee. Voeg dan de laurier, tijm en kruidnagel toe.
Gedaan4 Blussen en laten sudderen: Giet de rode wijn en wildfond erbij en roer goed door. Voeg het vlees weer toe, breng op smaak met zout en peper en laat op laag vuur minstens 3 uur zachtjes pruttelen met de deksel schuin op de pan.
Gedaan5 Cranberries toevoegen: Voeg de cranberries toe en laat de stoofpot nog 30 minuten sudderen, zodat de smaken mooi in elkaar trekken. Indien gewenst, de saus iets binden met een lepel bloem.
Serveren
Serveren & genieten: Serveer de stoofpot met romige aardappelpuree, knapperig brood of geroosterde wintergroenten.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Wildstoof met cranberries
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling