1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
Gedaan2 Knijp de knoflooktenen uit. Meng met de boter met de knoflook en de kruiden van onze boer tot een kruidenboter.
Gedaan3 Wrijf de kip in met de gemaakte kruidenboter. Stop de holte vol met de kruidentakjes en de in vieren gesneden citroen. Bind de poten weer bij elkaar met een rolladetouwtje.
Gedaan4 Stop de kip in de braadzak (leg deze eventueel op bedje gesneden groenten) en maak dicht. Leg op de bakplaat of in een braadslee en zet een uur in de voorverwarmde oven.
Gedaan5. Haal de kip uit de oven en laat ongeveer 10 minuten rusten.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Provençaalse kip in braadzak
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling