1 Laat de varkenshaas op kamertemperatuur komen.
Gedaan2 Meng de Provençaalse kruiden met olijfolie en wrijf de varkenshaas hiermee royaal in. Laat 10–15 minuten intrekken.
Gedaan3 Verhit een pan (of grillplaat) op middelhoog vuur.
Gedaan4 Bak de varkenshaas rondom bruin in ca. 4 minuten.
Gedaan5 Zet het vuur laag, dek losjes af met een deksel of folie en laat nog 8–10 minuten zachtjes garen.
Gedaan6 Laat het vlees 5 minuten rusten en snijd in plakken.
Serveren
Lekker met: een frisse rucola-tomatensalade of gegrilde groenten.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Provencaalse varkenshaas
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling