1 Meng de stukjes kip met alle specerijen, citroensap en een scheutje olie.
Gedaan2 Verhit een kleine scheutje olie in een koekenpan en bak de kip goudbruin en gaar.
Gedaan3 Breng een grote pan water aan de kook met het bouillonblokje en kook de pasta gaar. Giet de pasta af en spoel goed na met koud water.
Gedaan4 Bak in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin.
Gedaan5 Meng de pasta met de rucola, paprika, radijsjes, tomaat, avocado, pijnboompitten, peper, zout, chilivlokken en de gebakken kip.
Gedaan6 Verdeel er de stukjes mozzarella overheen, bestrooi met de Grana Padano en de pijnboompitten. Drizzle er eventueel extra vierge olijoflie overheen. Eet smakelijk!
Kooktips
TIP: Laat de kip eventueel 30 min of langer marineren voor een intensere smaak.
TIP: heb je een beetje salade over? Dit kan je prima de dag erna nog eten. Haal dan wel de blokjes avocado eruit. Avocado gaat namelijk erg verkleuren. Wil je de pastasalade überhaupt van te voren klaar maken? Voeg dan de blokjes avocado pas vlak voor serveren toe.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Pasta salade met kip
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling