1 Verhit de olie in een stoofpan en bak de riblappen rondom bruin. Haal ze uit de pan.
Gedaan2 Fruit ui, knoflook, wortel en bleekselderij tot ze zacht beginnen te worden.
Gedaan3 Roer de tomatenpuree erdoor en blus eventueel af met de rode wijn. Laat kort inkoken.
Gedaan4 Voeg de tomaten, kruiden en riblappen weer toe. Vul aan met wat water of bouillon tot het vlees net onder staat.
Gedaan5 Laat het geheel 2,5–3 uur zachtjes sudderen tot het vlees uit elkaar valt en de saus mooi dik is.
Gedaan6 Breng op smaak met zout en peper.
Serveren
Lekker met: tagliatelle of spaghetti óf lekker rustiek met een stuk brood om die rijke saus op te deppen.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Pasta al ruga
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling