1 Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
Gedaan2 Leg de paprikahelften met de bouillon in een braadslee en laat de paprika ca. 30 minuten afgedekt met aluminiumfolie in de oven garen.
Gedaan3 Kook de gele rijst en de kaneelstokjes volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Gedaan4 Verhit ondertussen olie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook en ui ca. 2 minuten.
Gedaan5 Voeg de varkensvleesreepjes en kerrie toe en bak het vlees in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar. Voeg de laatste 2 minuten de rozijnen aan het vlees toe.
Gedaan6 Schep de gekookte rijst door het kerrievlees. Schep de rijstvulling in de paprikahelften en laat deze in de braadslee afgedekt met aluminiumfolie ca. 15 minuten op 200°C in de oven garen.
Wist u dit?
Varkensvlees lang zo vet niet is als veelal wordt gedacht? Varkensvleesreepjes van filetlapjes of schnitzel behoren tot de magere vleessoorten.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Paprika met varkensreepjes
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling