1 Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Snijd de chorizoworst in kleine blokjes.
Gedaan2 Bak in een braadpan de chorizo zachtjes uit. Schep het kip vlees, wat u ook gebruikt, erdoor en bak in 4-5 min. lichtbruin.
Gedaan3 Bak de ui en tomaat 2 min. mee. Strooi de paprikapoeder en oregano erover en schenk ⅓ van de bouillon erbij.
Gedaan4 Laat het geheel zonder deksel in ca. 25 min. zachtjes gaar sudderen.
Gedaan5 Roer de paprika, sperziebonen en gele rijst door het kipmengsel. Schenk de rest van de bouillon erbij en laat de rijst in de open pan in nog 15-20 min. zachtjes gaar worden. Roer regelmatig en laat het vocht verdampen.
Gedaan6 Wanneer u wenst...Schep de garnalen door de paella en warm 2-3 min. mee.
Gedaan7 Snijd de peterselie fijn en strooi over de paella.
Serveren
Lekker met een gemengde salade met tomaat en olijven.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Paella met Kip
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling