1 Voorbereiden: Bestrooi de riblappen royaal met peper, zout en de bloem.
Gedaan2 Aanzetten: Verhit boter/olie in een koekenpan en braad de riblap kort aan tot mooi bruin. Doe daarna in de slowcooker of crockpot.
Gedaan3 Groenten: Bak in dezelfde pan de uien, knoflook en tomatenpuree kort aan. Voeg dit samen met de wortel, champignons en kruiden bij het vlees in de crockpot.
Gedaan4 Vocht toevoegen: Schenk de rode wijn en bouillon erbij. Roer voorzichtig door.
Gedaan5 Garen: Zet de crockpot op low (6–8 uur) of high (4–5 uur), tot het vlees volledig uit elkaar valt in zachte draadjes.
Serveren
Serveren: Haal de laurier en kruidnagels eruit. Trek (wanneer u dit wilt) het vlees met twee vorken uit elkaar en schep door de saus.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Ouderwets draadjesvlees
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling