1 Laat de mozzarella goed uitlekken en leg op een schaal.
Gedaan2 Verwarm op laag vuur in een koekenpan de olijfolie. Bak de salieblaadjes met het venkelzaad en de chilivlokken heel zachtjes tot de geuren vrijkomen en de salie krokant is.
Gedaan3 Laat de olie afkoelen en schenk over de mozzarella.
Gedaan4 Haal de blaadjes van het kropje radicchio los. Leg de coppa di Parma, rucola en olijven bij de mozzarella en serveer.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Mozzarella met coppa di Parma
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling