1 Bak het gehakt in een grote koekenpan of hapjespan met een beetje olijfolie. Voeg de ui en knoflook toe en fruit zachtjes mee tot ze glazig zijn.
Gedaan2 Roer de tomatenpuree erdoor en bak even kort aan.
Gedaan3 Voeg de tomatenblokjes, passata, water en kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper.
Gedaan4 Breek de lasagnebladen in stukjes en duw ze in de saus zodat ze onderstaan.
Gedaan5 Laat alles 15–20 minuten zachtjes sudderen met het deksel op de pan. Roer af en toe zodat niets blijft plakken.
Gedaan6 Als de pasta gaar is en de saus lekker dik, strooi je de mozzarella en Parmezaanse kaas erover.
Gedaan7 Dek af (of gebruik deksel of aluminiumfolie) en laat nog 5 minuten staan tot de kaas gesmolten is.
Gedaan8 Garneer eventueel met verse basilicum.
Al het benodigde vlees in onze recepten is te vinden in onze vleespakketten. Deze kunt u hieronder bestellen.
Mail recept
Boodschappenlijstje voor Lasagne 1 pangerecht
Vink die ingrediënten aan die u nodig heeft(niet al in huis heeft) vul het emailadres in waar wij het naartoe moeten mailen en klik vervolgens op mail mij het lijstje.
Vul ook je naam in en ontvang een gratis Rollade t.w.v. € 14,95 bij je eerste bestelling